Thursday, January 26, 2012

Un altfel de "frumos" (RO)

No comments :
 

Bună tuturor!


Întotdeauna am admirat acele persoane care, în ciuda tuturor problemelor întâmpinate în viaţa de zi cu zi, reuşeau să îşi păstreze o frumuseţe aparte, deosebită, să răspundă cu un zâmbet cald, să-ţi facă ziua mai bună. Aceste persoane au descoperit un adevărat secret şi anume că frumuseţea vine din interior.

De câte ori nu ai avut o zi proastă, fără chef şi ţi-au apărut în minte toate defectele din lume pe care le puteai găsi la tine? ”Uf, m-am săturat şi de părul acesta drept, îl vreau creţ, măi şi pulpanele acestea mă enervează, oh ... nuuu, celulita îşi face iar de cap, şi, culmea ... mi-a apărut şi un coş cât un cartof în frunte. Ce va spune X dacă mă va vedea?” ”Frumoasă” zi, nu? La aceste ingrediente se mai pot adăuga: o zi ”prolifică” la şcoală/job, câte o mică ”surpriză” acasă şi uite aşa ne dispare nouă bucuria de pe chip. Câte dintre voi nu se regăsesc în cele enumerate mai sus?

Relax, nobody is perfect! Fiecare avem zile mai bune sau zile în care îţi vine să intri în pământ, dar, credeţi-mă, nu e doar un text răsuflat. Credeţi că vedetele pe care le admirăm în reviste sunt perfecte? Nici măcar ele, dar ştiu cum să se folosească de toate atuurile pe care le posedă şi să mascheze unele defecte.

Eu cred că frumuseţea interioară vine din acea pace, stare de armonie pe care o ai cu tine însăţi/însuţi.
Vă propun un mic exerciţiu că tot vine sfârşitul de săptămână şi avem puţin timp şi pentru răsfăţul nostru.


Fă un exerciţiu simplu! 
Uită-te în oglindă şi întreabă-te: ”Ce anume îţi place cel mai mult la tine?”,  ”Cum poţi scoate în evidenţă acest lucru?” Spune-ţi că TU eşti frumoasă, că TU eşti stăpâna Universului, că TU poţi să reuşeşti în tot ceea ce îţi propui! Îţi place ceea ce vezi? Ai mai multă încredere în tine? Fă exerciţiul acesta ori de câte ori simţi nevoia şi vei vedea că TU eşti cea mai frumoasă.ÎNVAŢĂ SĂ TE IUBEŞTI ŞI TE VOR IUBI ŞI ALŢII!


Şi acum vă las cu o întrebare: de ce înfloresc nuferii în mlaştini?


Despre frumusetea interioara


Să aveţi parte de un sfârşit de săptămână minunat (cu sau fără zăpadă)!


A voastră, 
Rally

No comments :

Post a Comment

recent posts