Wednesday, March 21, 2012

Campanie de testare ZorileStore pentru bloggeri (RO)

No comments :
 

Bună tuturor!


Zilele acestea am descoperit o campanie extrem de interesantă pentru bloggeri. Să vă povestesc puțin despre ea.

ZorileStore oferă 400 de perechi de papuci bloggerilor pentru un “test-drive” inovativ. Spre deosebire însă de test-drive-ul unei mașini, papucii testați rămân la tine! Mai bine zis, magazinul ZorileStore oferă gratuit 400 de perechi de papuci bloggerilor care participă la această campanie!”

ZorileStore este un magazin online de încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii sport originale. Am hotărât să mă înscriu și eu, mai ales că uitându-mă peste oferta de papuci am văzut câteva modele foarte drăguțe. Cu greu, m-am putut decide la ceva, deh, Balanțele astea sunt mai nehotărâte.

Iată ce am ales eu: o pereche de săndăluțe. Designul este unul foarte girly și par a fi comode.


Campanie testare Zorile Store


O descriere oficială:
”Acest model face parte dintr-o editie speciala, fiind printre vaforitele designeri-lor, in acest sezon. Cureua de un negru lucios este pusa in evidenta de o steluta argintie, care va capta privirile tuturor, pe plaja. Designerii acestui model, Ipanema si Gisele Bundchen, sprijina proiectul Tamar din Brazilia. Prin acest proiect se incearca pastrarea in viata a cinci specii de broasca testoasa, aflate pe care de diparitie, din America de sud. Astfel, cumparand acest model pe langa faptul ca vei fii posesoarea unor papuci perfecti ca desing si confort, vei da o mana de ajutor in finalizarea proiectului Tamar.”


Nu-i așa că sunt drăguțe? De abia aștept să le testez! Voi participați la această campanie?


A voastră,
Rally

No comments :

Post a Comment

recent posts