Monday, September 24, 2012

Guest post - Review sapun facial Herbagen (RO)

No comments :
 
 
Bună tuturor!


Pe invitata mea de azi o cunoașteți bine: este o mare susținătoare a blogului, este o persoană veselă și cu un suflet deosebit și are cei mai frumoși ochi albaștri. Da, este prietena mea, Neta! Vreau să-i mulțumesc că a fost alături de mine încă de la început și vreau să știe că este oricând binevenită să ne împărtășească părerile sale despre produsele noi descoperite sau despre produsele care îi fac bine.
Vă invit să urmărim azi un review la un produs care m-a făcut și pe mine curioasă!
 
”Bună ziulica fetelor!
 
Vreau să mulțumesc frumos Ralucăi pentru permisiunea de a împărtăși cu voi impresiile mele despre săpunul facial Herbagen cu extract de albăstrele și glicerină. Eu sunt deja la al 3-lea flacon și sunt încântată de el. L-am achiziționat din Kaufland unde costă vreo 13 lei.
Flaconul are 350 ml și ajunge pentru vreo 3-4 luni de utilizare zilnică, de două ori pe zi.
 
Review sapun facial Herbagen cu albastrele si glicerina
 

Acest produs conține extracte naturale de albăstrele și glicerină, nu conține parabeni și nu este testat pe animale.
 
Review sapun facial Herbagen cu albastrele si glicerina
 

Ingredientele produsului le puteți vedea în această poză:
 
Review sapun facial Herbagen cu albastrele si glicerina
 
Producătorul spune următoarele:
Compoziție: Extract de albăstrele, Glicerină.
Indicații: Este recomandat pentru tenuri sensibile.
Acțiune: Este un gel hipoalergenic ce permite demachierea fardurilor și impurităților fără a irita epiderma. Extractul de albăstrele are acțiune anti-inflamatoare asupra ochilor. Glicerina are efect de hidratare.
Efect: Are efect calmant și hidratant, pielea căpătând un aspect neted și proaspăt.
Conținut: 350 ml.
 
Părerea mea este următoarea:

Acest produs este un săpun facial foarte fin care se prezintă sub formă de gel. Nu trebuie o cantitate mare de produs pentru spălare, eu folosesc doar atât pentru o singură folosire, asta însemnând vreo 3 picături.


Review sapun facial Herbagen cu albastrele si glicerina


Flaconul e prevazut cu o pompiță, astfel încât dozajul produsului se face foarte bine. Pun cam 3 picături sau o pompiță de produs în palmele umede, se formează o spumă pe care o aplic apoi pe fața umedă masând bine, astfel încât spuma să se uniformizeze pe suprafața feței. Să nu vă inchipuiți că face vreo spumă mare, nu, e doar o spumiță fină. Dimineața folosesc săpunul după ce am demachiat fața cu lapte demachiant și apoi aplic loțiunea tonică. La fel fac și seara după demachierea riguroasă a tenului. Se clătește bine cu apă.

Pot spune că îmi simt pielea extrem de curată după ce folosesc săpunul facial, și hidratată și fină, în același timp. După uscarea prin tamponare cu un prosop a feței, trebuie aplicată imediat loțiunea tonică, deoarece are tendința de a usca pielea (asta în cazul meu, nu e o regulă generală).

Un punct forte al săpunului facial este acelă că mă pot spala pe față chiar și cu ochii deschiși, dacă îmi intră în ochi nu-i nicio problemă, nu e iritant deloc, e ca și când aș fi dat cu apă. Eu am ochii foarte sensibili și din cauza aceasta mă bucur că am descoperit acest produs.

Punctul minus al produsului este faptul ca gelul se coagulează pe pompiță la iesirea din ea și din când în când, trebuie să curăț țumburușul pompiței, pentru că devine dificil să mai pompeze.

Am făcut acest review din proprie inițiativă, iar produsul a fost cumpărat de către mine.
 
Vă mulțumesc pentru timpul acordat și sper să vă fi fost de folos măcar un pic!
 
Mulțumesc Raluca pentru amabilitatea de a-mi acorda puțin spațiu!
 
Să fiți vesele și frumoase, Neta!”
 
 
Voi ați încercat acest produs?  Cum vi s-a părut!
 
A voastră, Rally!
 
 
 

No comments :

Post a Comment

recent posts