Monday, October 15, 2012

Music ♥ tag (RO)

No comments :
 


Bună tuturor!

Au trecut niște zile de când nu am mai scris pe blog și mi se pare o VEȘNICIE. Programul meu s-a aglomerat peste măsură în ultima vreme și nu am mai avut timp și nici inspirație pentru blog. Vreau să vă mulțumesc din tot sufletul pentru înțelegere și pentru că ați fost alături de mine!

De astăzi, programul meu a reintrat în ritmul său normal, așa că voi reîncepe activitatea și pe blog.
M-am gândit să începem ușurel, așa ca într-o zi de luni cu un nou tag pe care l-am preluat de la Dee, care are cele mai interesante tag-uri.

Acest tag este despre preferințe muzicale. Personal, nu aș putea trăi fără muzică, o piesă mă poate face să mă simt fericită pe dată, sau îmi poate aduce lacrimi pe obraji.

”Muzică, tu ești tovarășul meu de zi și de noapte, la durere și la fericire. Tu ești apa răcoritoare în pustiul vieții mele.” (Rabindranath Tagore)


Music love tag


1. Care este melodia ta preferată?

Îmi este greu să aleg o piesă favorită, îmi plac foarte multe, dar, pentru azi mă opresc la Anastacia - Left Outside Alone.




2. Cu ce melodie te-ai trezit azi sau care a fost prima pe care ai auzit-o?

Melodia care mă trezește de câteva săptămâni încoace este cea a Lanei Del Ray - Summertime Sadness. De când am descoperit-o pe Lana mi-a intrat la suflet și o ascult mai tot timpul.




3. Ce piesă asculți atunci când ești trist/ă?

Piesa lui Gotya - Somebody that I used to know îmi amintește de persoanele care m-au dezamăgit și care nu se mai găsesc acum în viața mea. Da, pot spune că ”obișnuiam să cunosc unele persoane”, dar se pare că m-am înșelat.




4. Care este cântecul care te caracterizează cel mai bine?

Ar fi mai multe cântece care mă definesc, îmi vine acum în minte Enya - Only Time. Timpul le vindecă și le rezolvă pe toate, cu timpul devenim mai buni, cu timpul învățăm să iubim mai mult, timpul ne definește ca OAMENI.




5. Care este melodia pe care o detești?

Nu cred că am ajuns să detest o melodie, sunt unele melodii care mă enervează, dar nu îmi bat capul cu ele, nu le ascult și gata.


6. Ce melodie se asociază cu primul tău sărut?

Fără îndoială Fragma - I need a miracle (Toca's Miracle)!




7. Cu ce piesă ai asocia dragostea în viziunea ta?

Ce piesă este mai frumoasă decât cea a celor de la Holograf - N-am iubit pe nimeni?


8. Arată-mi melodia cu care s-ar asocia viața ta peste 10 ani!

Mi-ar plăcea să știu că nu am trecut degeaba pe aici, piesa interpretată de Beyounce - I was here, se potrivește perfect cu ceea ce simt acum.




9. Știi vreo melodie în care să se cânte despre prenumele tău?

Nu cred să fi apărut vreo melodie dedicată prenumelui meu, dar îmi plăcea să cred, în adolecență că piesa lui Ricky Martin - Livin' la vida loca ar zice ”Raloca” pe la refren. Mi s-au spulberat speranțele când am învățat spaniolă și când am descoperit cum e Ricky Martin. Deh, ale tinereții valuri!


10. Care este melodia de care nu te-ai sătura niciodată?

O melodie care nu cred că va muri vreodată și pe care o voi asculta mereu este Michael Jackson - We are the World.



11. Cu ce melodie ai asocia unul din visele tale?

Poate știți, am unele dintre cele mai ciudate și nebunești vise. Melodia Alice - Avril Lavigne, de pe coloana sonoră a filmului ”Alice în Țara Minunilor” mi se potrivește cel mai bine, cam așa sunt și eu când mă pierd în lumea viselor.


12. Care este melodia care îți ridică mereu moralul?

Sunt mai multe melodii care mă fac să mă simt bine și să uit de probleme, dar acum îmi vine în minte: T-Max - Almost Paradise (din celebrul serial coreean Boys Over Flowers).


13. Ce melodie o socotești ca fiind cea mai erotică din toate cele ascultate până acum?
Hmmm, aș spune că melodia All the lovers - Kylie Minogue. Voi ce spuneți?




14. Cu ce melodie ai asocia idealul tau masculin?

Fără niciun fel de argumente - Il Divo feat. Celine Dion - I believe in you. Ascultați și voi și spuneți dacă am sau nu dreptate.




Acestea sunt doar o mică parte din multitudinea de piese care îmi plac. Vă invit să răspundeți la acest tag dacă vă face plăcere.

Ce bine e să fiu înapoi pe blog alături de voi!


A voastră, Rally!

No comments :

Post a Comment

recent posts