Sunday, October 27, 2013

The Procrastinating Beauty Blogger Tag (RO)

No comments :
 

Bună tuturor!


Deși în ultima vreme nu am avut foarte mult timp la dispoziție pe care să-l dedic blogului, tot am mai aruncat un ochi pe ici, pe colo, să văd ce mai e nou în blogosferă. Așa am descoperit un tag foarte simpatic pe care am vrut neapărat să-l împărtășesc cu voi.

Este vorba despre ”The Procrastinating Beauty Blogger Tag”, mai bine zis vă voi povesti despre acele lucruri/ritualuri legate de frumusețe pe care le tot amânăm sau neglijăm.


Tag


Așadar, să trecem la treabă și să vedem întrebările:

1. Numește o etapă de înfrumusețare pe care o faci rar.
O etapă de înfrumusețare pe care o fac destul de rar este aplicarea măștilor de față. În perioada liceului și a facultății aveam o adevărată rutină legată de acest lucru, dar, cu timpul, acest obicei și-a cam pierdut din importanță, fiind înlocuit de altele.


2. Îți speli pensulele de machiaj cu regularitate?
Pensulele folosite cel mai des, cum ar fi: cea pentru aplicarea fondului de ten, pentru aplicarea pudrei, a blush-ului, a rujului și cele pentru aplicarea fardurilor, le spăl cu regularitate la fiecare sfârșit de săptămână. Vă spun sincer că nu-mi place deloc acest lucru, îmi ia destul de mult timp, dar încerc să nu amân spălarea lor, nu îmi doresc să mă trezesc cu noi surprize pe ten, mai ales după cât am pătimit cu ”ploaia mea de stele”.


3. Cât timp reziști cu oja sărită de pe unghii?
Cum observ că mi-a sărit oja la unul dintre degete, încerc să ”repar” dacă este posibil, dacă nu, voi îndepărta imediat întreaga manichiură. Dintotdeauna am fost obsedată de o manichiură impecabilă și nu-mi place să umblu cu oja sărită de pe unghii; la fel nu-mi place deloc să văd acest lucru la alte persoane.


4. Cât timp îți ia să cumperi din nou un produs de beauty dacă ai nevoie de el?
De obicei, cam 2-3 zile, depinde de timpul pe care îl am la dispoziție și locația unde se află produsul. Dacă este un produs pe care îl folosesc cu regularitate și tind să fiu foarte consecventă și fidelă produselor care îmi fac bine, atunci fac tot posibilul să nu amân cumpărarea lui.


5. Care este cel mai rău obicei de beauty?
Din seria NU FACEȚI CA MINE obișnuiesc ca atunci când văd oja sărită de pe o unghie, să ”testez” și celelalte unghii, așa ajung să fac uneori prăpăd. Când îmi apar vârfuri despicate, nu mă las până nu le ”curăț” pe toate sau mă torturez scoțându-mi colțurile atunci când îmi fac pedichiura.


6. Numește un lucru nelegat de frumusețe pe care îl amâni mereu? 
Sunt tare multe lucruri pe care, din păcate, le tot amân. De exemplu, am foarte multe idei pentru diverse proiecte personale pe care tot amân să le pun în practică, amânarea fiind dată de organizarea timpului, care, în ultima perioadă, nu îmi mai ajunge.


7. Când te pregătești de ieșit, lași aranjarea pe ultima sută de metri?
Atunci când am de ajuns undeva îmi place să fiu punctuală, așa că mă pregătesc din timp. Se mai întâmplă să am momente în care pur și simplu nu știu cu ce să mă îmbrac sau cum să mă machiez și, să mă vedeți atunci! În general sunt un om punctual (cu mici scăpări).


8. Poți să faci limitări de shopping (project pan)?
Când am ajuns la momentul în care a trebuit să fac bagaje pentru a veni în State, mi-am dat seama că am o colecție destul de mare de produse de machiaj și mi-am propus să mă abțin de la a mai cumpăra produse de care nu am nevoie. Stau destul de bine la capitolul palete de machiaj, farduri, fonduri de ten. Încă mai lucrez la capitolul ”produse pentru buze” (!) Mai nou mi-am făcut și un project pan, mi-am cumpărat un mic dulăpior (poate ați văzut poza pe contul meu de Instagram) unde am pus acele produse pe care mi-am propus să le consum în perioada următoare. Până acum sunt mulțumită de rezultat.


9. Cât de organizate sunt colecțiile tale de machiaj și oje?
Când eram în România, toate colecțiile erau frumos aranjate și organizate într-un dulăpior special amenajat. Aici în State încă le caut o căsuță confortabilă, ele sunt organizate, dar nu așa cum îmi doresc. Sper să am noroc și să găsesc ceea ce caut.


Aștept și de la voi să-mi spuneți cum stați la capitolul amânare atunci când vine vorba de frumusețe. De abia aștept să vă citesc răspunsurile!


A voastră, Rally!


P.S.: Vă place să vă costumați de Halloween? Pe Romwe găsiți o mulțime de hăinuțe care de care mai de băgat în sperieți. Aș aprecia mult dacă ați accesa link-urile promoționale. Mulțumesc!

Romwe Halloween Sale
Up to 70% off, over 1000+ styles
FREE Mystery Gift Orders over $40
Date: 10/25/2013 -10/31/2013
Go: http://www.romwe.com/Halloween-Sale-c-328.html?facebook=letmeborrowyourlipstick
And new flash sale now:
http://www.romwe.com/manage_activity/Best-Sellers-Flash-Sale/?facebook=letmeborrowyourlipstick



Romwe

No comments :

Post a Comment

recent posts