Friday, June 20, 2014

Vara aceasta e plină de culoare + CONCURS (RO) CLOSED

No comments :
 

Bună tuturor!


Pentru fiecare dintre noi, micile bucurii ale vieții se traduc în diverși termeni, precum zâmbetul persoanei dragi, o carte bună, ceva dulce ... La mine se aplică toate cele de mai sus, plus, ceva colorat. Dă-mi o trusă de machiaj sau un ruj și m-ai făcut cea mai fericită. Nu-s foarte pretențioasă, să știți.

Un loc plin de culoare și numai bun de încărcat cu energie pozitivă instant este site-ul ProduseCosmetice.ro. Aruncați o privire pe site și spuneți-mi dacă nu am dreptate! Îmi place mult faptul că au o mulțime de brand-uri în portofoliu, aș enumera doar câteva: Burjois, Essence, Maybelline, L'Oreal, ROC, NYX, Revlon, Rimmel, Sally Hansen sau Calvin Klein, Benefit, Clinique, Elizabeth Arden, Yves Saint Laurent, Lancôme și multe altele. Varietatea acesta ne permite nouă, iubitoarelor de cosmetice, să fim mai aproape de tentațiile pe care nu le găsim în magazine sau brand-uri care încă nu au apărut la noi. Îmi mai place faptul că au un sistem practic de livrare imediată prin curier rapid, și anume, ai plasat o comandă până în orele 14.00 și a doua zi poți să te trezești cu ea la ușă. Un plus din partea mea, nu se percepe nicio taxă pentru kilometri suplimentari. Și ce dacă vreau să stau la țară să respir aer proaspăt? Curierul tot mă va găsi.

Poți comanda foarte ușor produsele dorite, telefonic sau on-line și poți alege să le plătești la livrare, sau on-line cu cardul, sau prin virament bancar. De asemenea, dacă nu ești mulțumit poți returna produsele, desigur, în anumite condiții, și, dacă acestea sunt îndeplinite, îți vei primi bănuții înapoi în termen de 10 zile. Veți găsi mai multe informații pe site.
Vă recomand să nu neglijați nici secțiunile”NOU! Produse cosmetice” - pentru a vedea ultimele noutăți de pe site, ”60% OFF Limited OUTLET” - cui nu-i plac reducerile?, secțiunea ”Cosmetice organice/ BIO” - mi-a plăcut selecția lor de produse și ”Cosmetice naturale”. Toate acestea le găsiți cu ușurință în partea stângă a ecranului, pe fundal negru, pe pagina principală.

Și, pentru că mi-am pierdut ore întregi navigând, printre atâtea produse de machiaj, produse de îngrijire a tenului, a corpului și a părului, parfumuri și alte tentații colorate, se impune o mică listă, nu-i așa?
Să vedem, așadar, care sunt acele produse care îmi fac cu ochiul! Vă invit să citiți până la final, am o surpriză pentru voi.


Fiind o mare iubitoare a rujurilor, cu greu m-am putut abține să le aleg doar pe acestea:


On-line shopping
L'Oreal Rouge Caresse lipstick in Cheeky Magenta



On-line shopping
   Make-Up Studio Lipstick in shade 80


 Orice iubitoare a artei machiajului, fie că este amatoare, fie că îl practică la un nivel profesionist, trebuie să aibă o așa trusă profesională de corectoare în colecția personală sau kit-ul de machiaj:


On-line shopping
Trusă Profesională 15 Corectoare Cremoase


În ultima vreme am redescoperit o iubire mai veche - blush-urile. Cât de frumoase sunt acestea de la Burjois, din colecția Vintage? Nuanța care mi-a plăcut este 34 - Rose D'or.

34 Rose D'or
34 Rose D'or

On-line shopping
 Bourjois Vintage Edition blushes


Am vizitat și secțiunea cu cosmetice bio și mi-au făcut cu ochiul:

  • acest deodorant natural cu trandafir, mi-ar plăcea să-l încerc să văd ce înseamnă cu adevărat ”natural”:


On-line shopping
 Deodorant Spray Natural cu Trandafir Lavera


  • Acest ulei de jojoba - despre uleiul de jojoba am citit și auzit multe, însă nu am avut până acum ocazia să-l testez în forma sa pură: 

On-line shopping
Ulei de jojoba virgin Trio Verde


Aș putea să stau să vă tot prezint produsele pe care mi le-aș dori de pe site, doar tentații sunt destule, însă nu vreau să uit de surpriza pe care v-am pregătit-o. Astfel, una dintre cititoarele mele fidele va intra în posesia acestei superbe truse profesionale de machiaj cu 183 de culori, cadoul ideal pentru orice doamnă sau domnișoară. Aveți la dispoziție 168 de nuanțe de farduri de ploape pe care să le combinați după bunul vostru plac, 15 nuanțe de blush, pudră și iluminator.

cu 168 de nuante de fard de pleoape si 15 nuante de blush, pudra si iluminator. - See more at: http://www.produsecosmetice.ro/trusa_profesionala_de_machiaj_cu_183_nuante-r6912.html#sthash.soI0rDLu.dpuf

On-line shopping


Tot ce trebuie să faceți este să acordați atenție regulilor și să completați formularul Rafflecopter de mai jos. Regulile sunt simple și nu sunt multe. Va exista o singură câștigătoare, aleasă prin jurizare. Pe lângă faptul că se va bucura de acest super premiu, câștigătoarea va apărea ca invitată pe blog cu un review al acestui produs și/sau un machiaj (vom vedea cum vor decurge lucrurile). 
Ei, ce spuneți de asta? Vreau să văd cât de mult vă doriți acest premiu și cât de mult doriți să fiți invitatele mele pe blog. Cine mă va convinge îl va și câștiga.

O mică paranteză, la cerința unde sunteți rugate să răspundeți la întrebarea legată de acest premiu, vă rog să-mi lăsați răspunsurile voastre în secțiunea de comentarii a blogului, după care apăsați butonul ”I commented”.

La secțiunea ”Terms and Conditions” (partea de jos) a formularului Rafflecopter veți putea vedea Disclaimer-ul acestui giveaway. Vă invit să-l citiți pentru mai multe informații!



Vă aștept cu drag înscrierile!

A voastră,
Rally



Notă: Pozele de prezentare a produselor au fost preluate de pe site-ul ProduseCosmetice.ro și aparțin acestui site.


UPDATE:
Mă bucură nespus faptul că aceste premiu a fost pe placul vostru și că v-ați străduit să-l câștigați. Au fost câteva persoane care și l-au dorit puțin mai mult decât altele, acest lucru s-a văzut și, vă spun sincer, mi-a fost destul de greu să aleg.

Totuși a fost o persoană care m-a convins. 
Aceasta este ... Antoaneta. 
Felicitări!!!

Draga mea tu vei primi acest premiu, sper să te folosești la maximum de el și să realizezi cât mai multe machiaje frumoase. De asemenea, vei fi invitata mea pe blog, unde vei ocazia să ne prezinți acest produs într-o formă inedită. Te rog să mă contactezi în termen de 48 de ore pentru a putea intra în posesia premiului și a pune la punct toate detaliile necesare.

No comments :

Post a Comment

recent posts