Thursday, June 14, 2012

Am participat la Douglas Beauty Street (RO)

No comments :
 


Bună tuturor!

În acest week-end, mai exact duminică, am participat și eu pe ultima sută de metri la evenimentul organizat de Douglas România: Douglas Beauty Street.






Am admirat-o pe Jules/Iuliana și mi-a plăcut la nebunie transformarea ei atunci când evenimentul s-a desfășurat la București. Am tot sperat că vor organiza acest eveniment și în Ardeal, eu credeam sincer că îl vor organiza la Baia Mare, dat fiind faptul că magazinul de acolo are o vechime mai mare decât cel din Cluj-Napoca (care nu are niciun an de la deschidere).

Evenimentul în sine presupunea următoarele:
”Cele mai hot branduri și cei mai buni specialiști vor fi la dispoziția voastră. Un fotograf profesionist vă așteaptă pentru o sesiune foto „Before & After” care să marcheze transformarea. Aceasa include machiaj profesional, manichiură, hairstyling, o ținută care să vă pună cel mai bine în valoare!”

Iată cum a decurs transformarea mea:

1. Mai întâi am fost la machiaj. Am cunoscut-o pe Cristina, make-up artist Art Deco România. Cristina mi-a făcut un machiaj extraordinar, iar ea este o super fată. Mi-a dat multe sfaturi și a fost foarte deschisă la toate întrebările mele. Mulțumesc mult Cristina pentru machiajul superb pe care mi l-ai făcut!

Câteva poze din timpul machiajului (click pe poze pentru a le vedea mai bine!):




Fără niciun strop de machiaj

 


Machiajul meu începe să se contureze

 




Machiajul meu este gata

2. Apoi am fost la manichiură. Am avut parte de o manichură foarte drăguță și colorată.

 

Unghiuțe colorate


3. În următoarea etapă mi-a fost aranjat părul. Eu am vrut inițial niște bucle lejere, având părul creț, până la urmă mi-a fost întins cu placa.

 


4. Ultima etapă a fost alegerea ținutei. Fetele de la magazinele partenere evenimentului au fost foarte drăguțe și mi-au făcut cele mai bune recomandări.



Vreți să vedeți cum arată transformarea mea?



 
Ce spuneți? Vă place?

După ce s-a terminat evenimentul am mai făcut câteva poze să vă arat și vouă mai în detaliu machiajul superb pe care Cristina mi l-a făcut.









Cei de la Douglas premiază 10 dintre cele mai spectaculoase transformări, dintre care 3 sunt alese de public.
Așadar am o mare rugăminte la voi, vă rog mult de tot, dacă v-a plăcut transformarea mea, să-mi acordați un vot aici. Am nevoie de tot sprijinul vostru!

Mulțumesc anticipat tuturor celor care mă votează!


A voastră, Rally!



No comments :

Post a Comment

recent posts