Wednesday, June 13, 2012

Sa mai radem (RO)

No comments :
 

Bună tuturor!


În ultima vreme am fost prinsă cu diverse activități și treburi, dar gândul tot la blog îmi era și la faptul că îmi las cititorii să aștepte. Am avut parte de tot felul de momente de la unele vesele la unele foarte triste, care mi-au dat peste cap tot cheful și toată inspirația.


Adevărul este că mi-a fost un dor nebun să pot scrie din nou, să pot să împărtășesc cu voi toate gândurile mele și impresiile despre noile produse testate.


O singură persoană a reușit să-mi readucă zâmbetul pe buze, și, cu permisiunea LUI vă voi prezenta ceva foarte simpatic.


Circulă în blogosferă această imagine cu cinci produse cosmetice pe care ar trebui să le ghicească iubiții/soții/ frații noștri.  L-am supus și pe EL la un mic test.


Iată imaginea:


 Iată ce a răspuns jumătatea mea:

1. S-a uitat și s-a sucit după care a dat ”verdictul”: perie electrică de scos scamele.
    Adevărul este că am o perie electrică pentru scame asemănătoarea cu aceasta (mânerul este mai mic), dar cum să confunzi o perie pentru față cu una pentru scame?


2. Produsul numărul doi este: un soi de foarfecă.
    Da', nici nu vreau să-mi imaginez ce aș putea ”tăia” cu foarfeca respectivă. (Doamne ferește genele!)


3. Produsul acesta l-a pus cel mai mult în dificultate. Să fi fost poza de vină?! După o contemplare mai atentă de câteva secunde a spus victorios: baton corector.
    Desigur! Numai baton corector putea fi!


4. Singurul produs corect ghicit a fost acesta: cică aranjează sprâncenele. Trebuia să-i dau un pupic!


5. Ultimul punct mi-a stors un râs isteric. Chiar îmi era dor să mai râd așa cu poftă!
    Ba că este oul lui Cleo (avem o glumă în familie cu o găinușă botezată Cleo), ba săpun. Până la urmă, a rămas săpun, că, de' găinușele nu fac ouă roz.
     ”Beauty blender-ul” este încă o obiect de domeniul fantasticului pentru el.


Dacă ați fi putut vedea expesia de pe chipul lui atunci când încerca să-și dea seama ce ar putea să însemne acele produse, ar fi făcut toți banii.

Cât de simpatici pot fi ei atunci când se găsesc prinși în universul nostru cosmetic! Trebuie să-i înțelegem și să-i iubim pentru asta, nu-i așa?


Sunt tare curioasă ce au spus și iubiții, soții sau chiar frații voștri.


A voastră, Rally!

No comments :

Post a Comment

recent posts