Tuesday, December 18, 2012

Winner ReFashion giveaway (RO)

No comments :
 

Bună tuturor!

Sărbătorile de iarnă bat la ușă și, chiar dacă în unele zone o să ne lipsească zăpada, sau în altele este deja de prisos, știu sigur că una dintre cititoarele blogului se va bucura de un voucher în valoare de 50 de lei cu care își va cumpăra hăinuțe frumoase.
Mulțumesc din suflet sponsorului ReFashion pentru cadoul frumos pe care ni l-a făcut!

Știu că așteptați cu nerăbdare să aflați numele câștigătoarei, dar mai înainte aș vrea să vă spun că, în cazul de față s-a adeverit proverbul ”E bună frica de omul sănătos!” și, spun asta, deoarece am văzut că marea majoritate dintre voi ați fost atente la reguli și le-ați respectat, nu am mai fost nevoită să descalific atâtea persoane ca și data trecută. Am descalificat o singură persoană și astfel, am avut 38 de înscrieri valide. În listele de mai jos veți vedea că am oferit o șansă în plus tuturor celor care s-au abonat la postările mele și prin e-mail. Cele cinci persoane care aveți trecut numele doar o singură dată, fie nu v-ați abonat corect pe e-mail, fie ați decis să nu o mai faceți.

Participanții validați ai acestui giveaway sunt (click pe liste pentru a le vedea mai bine):

Winner ReFashion giveaway
Winner ReFashion giveaway
Winner ReFashion giveaway


Random a ales:
Winner ReFashion giveaway

Winner ReFashion giveaway
Felicitări Ioana Faga!


Ioana, aștept să vă contactezi pe e-mail sau prin intermediul formularului de contact să discutăm cum vei intra în posesia premiului. Ai la dispoziție 48 de ore pentru acest lucru. Dacă nu mă vei contacta în timpul menționat, voi fi nevoită să aleg o altă persoană.

Pe voi ceilalți vă rog să nu fiți triști, în luna ianuarie ne așteaptă o aniversare frumoasă și multe surprize. Vă invit să rămâneți în continuare cu ochii pe blog!


UPDATE: Cu toată părerea de rău, câştigătoarea Ioana Faga nu şi-a revendicat premiul la timp, aşa că am ales o nouă câştigătoare.

Felicitări B-Andreia Daniela! Aştept să mă contactezi cât poţi de repede, pentru a-ţi explica modalitatea de a intra în posesia premiului.


A voastră, Rally!

No comments :

Post a Comment

recent posts