Saturday, December 1, 2012

Colaborare romaneasca (RO)

No comments :
 

Bună tuturor!

Nu ne-am citit de câteva zile, așa-i?  Am luat o mică pauză, doresc să modific aspectul blogului și acum tot caut variante. Vreau să-l îmbrac în hăinuțe noi cât de repede.

Atunci când fetele au propus o colaborare românească pentru 1 Decembrie am vrut neapărat să mă înscriu, deoarece mi se pare o inițiativă admirabilă de a mai descoperi produse românești, dar și pentru că vroiam să vă prezint o cremă de față dragă mie.

Este vorba despre crema hidratantă cu extract de Floare de colț din gama Gerovital Plant de la Farmec. Produsul vine amblat într-un flacon de 50 ml și are termen de valabilitate de 6 luni de la deschiderea recipientului.

Review crema hidratantă cu extract de floare de colț din gama Gerovital Plant - Farmec

Ingrediente:
AQUA, GLYCERYL STEARATE, XYLITYLGLUCOSIDE, ANHYDROXYLITOL, XYLITOL, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, CETEARETH-20, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, GLYCINE SOJA OIL, OCTYLDODECANOL, DIMETHICONE, PHENETHYL ALCOHOL, CAPRYLYL GLYCOL, POLYACRYLAMIDE, C13-C14 ISOPARAFFIN, LAURETH-7, THEOBROMA CACAO SEED BUTTER, PROPYLENE GLYCOL, HYPERICUM PERFORATUM FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, THYMUS SERPILLUM EXTRACT, ALTHAEA OFFICINALIS LEAF EXTRACT, EQUISETUM ARVENCE EXTRACT, LEONTOPODIUM ALPINUM EXTRACT, PARFUM, EDTA, BHA, PLUKENETIA VOLUBILIS SEED OIL, GLYCOSPHINGOLIPIDS, SODIUM SURFACTIN, PHOSPHOLIPIDS, TOCOPHERYL ACETATE, CHOLESTEROL.


Descrierea oficială a acestui produs:
” Este un produs destinat îngrijirii pielii feței și a gâtului, o cremă de zi cu efecte intensiv hidratante. Complexul Herbatonic și Aquaxylul asigură echilibrul optim de hidratare, nutrire și remineralizare a pielii. Ceramidyl-Omega reface funcția de barieră a pielii, aceasta devenind mai hidratată, mai elastică, mai tonică. Uleiurile esențiale de Jojoba și Soia hrănesc și regenerează pielea, asigurând protecție întreaga zi. Extractul organic de Floare de Colț are efecte antioxidante, calmante protejând pielea împotriva factorilor de mediu nocivi.”

De asemenea, gama Gerovital Plant a fost anunțată de către producător ca fiind ”prima gamă românească fără conservanți. Unicitatea acestor produse este dată și de asocierea extractului BIO de Floare de Colț cu Completul Herbatonic din plante din flora spontană (sunătoare, coada calului, cimbrișor, nalbă).
Formulări fără alergeni și parabeni. Conține extract organic de Floare de Colț, certificat ECOcert Franța, provenit din culturi organice, fără pesticide, ierbicide sau fertilizatori minerali.”

Review crema hidratantă cu extract de floare de colț din gama Gerovital Plant - Farmec

Am descoperit această cremă în primăvara anului 2011, în perioada când s-a lansat gama Gerovital Plant și de atunci am tot folosit-o. Brandul clujean Farmec, unul dintre cele mai vechi branduri de cosmetice de la noi din țară s-a tot reinventat de-a lungul timpului și a adus pe piața românească o serie de produse cosmetice inovative, pentru toate buzunarele.

Înca de la început, am remarcat ambalajul simpatic al noii creme hidratante cu extract de Floare de colț, mi-ar fi plăcut totuși ca în loc de plastic să se fi folosit o cutiuță din sticlă, cred că ar fi arătat mai pretențios și ar fi dat un aer mai sofisticat cremei cu prețiosul și unicul extract de Floare de colț. Crema vine sigilată cu o folie de aluminiu, lucru de apreciat, deoarece această folie împiedică prelingerea cremei pe capac, cum am mai pățit-o în cazul altor creme de față, dar și protejează conținutul din interior de microbii din mediu.

Review crema hidratantă cu extract de floare de colț din gama Gerovital Plant - Farmec

Mi-a plăcut mult mirosul delicat al cremei, m-a cucerit pe dată.

Eu am folosit acest produs cu precădere în sezonul rece, la mine sezonul rece începe toamna și se încheie prin aprilie, când nevoile tenului meu se schimbă mult față de sezonul cald. Textura cremei este una plăcută, nu este grasă, se întinde cu ușurință pe față și gât și se absoarbe rapid în piele.

Când am început să folosesc această cremă, tenul meu era unul normal cu tendințe de uscare în sezonul rece. Am folosit crema în fiecare dimineață, urmând ritualul meu de îngrijire a tenului, iar la sfârșitul zilei tenul meu era hidratat și luminos. Nu am avut nicio reacție alergică, de mâncărime sau roșeață, tenul meu a tolerat această cremă foarte bine.

Pe parcurs, tenul meu s-a transformat într-unul mixt. Folosind această cremă, am observat că îmi priește și în aceste condiții, deși producătorul o recomandă tenului normal, desidratat. Textura cremei nefiind una grasă, pătrunzând cu ușurință în piele, nu am avut aceste probleme, nu mi-au apărut coșuri sau iritații.
Este o cremă hidratantă, care mi-a protejat tenul și de frig, și de vânt, și de praf, factori nocivi din mediu cu acțiune puternică asupra tenului.

Poate vă întrebați de ce nu o folosesc și vara. Pentru sezonul de vară, prefer să aplic o altă cremă, cu factor de protecție solară, aceasta neavând unul.

Review crema hidratantă cu extract de floare de colț din gama Gerovital Plant - Farmec

Crema cu extract de Floare de colț de la Farmec este recomandată persoanelor peste 20 de ani, este o cremă de zi, se găsește în mai toate magazinele de cosmetice și costă undeva până în 20 de lei.

Să concluzionăm, cu următoarele PUNCTE FORTE și PUNCTE SLABE:

PUNCTE FORTE: 
  • miros plăcut
  • se absoarbe cu ușurință în piele
  • hidratează pe tot parcursul zilei
  • raport calitate - preț echitabil

PUNCTE SLABE:
  • ambalajul lasă de dorit
  • nu are factor de protecție solară

Mi-a plăcut cum acționează acest produs asupra tenului meu și am să o tot cumpăr, de fiecare dată când voi avea nevoie. Este o cremă de care eu sunt mulțumită.

 Vă invit să vedeți ce produse au prezentat și colegele mele de proiect:

1. http://alinaluibrumarel.blogspot.ro/
2. http://adelinaradu.blogspot.com/
3. http://bydee-make-up.blogspot.ro/
4. http://beauty-boutiqque.blogspot.ro/
5. www.cristinatacaciu.wordpress.com
6. http://dedeeasclothes.blogspot.ro/
7. http://midsummer-blog.blogspot.com
8. http://valentinabucur.blogspot.com
9. http://luizaburlacu.blogspot.com/
10. http://niasmagiccloset.com
11. http://cupcakesplendens.blogspot.ro/
12. http://www.juliet.ro/
13. http://alinabarbumake-up.blogspot.ro
14. http://ioanadumitrache.ro/
15. http://beautybyalexia.wordpress.com/


 Sper că aceste informații v-au fost de folos! Voi ce produse românești folosiți?

A voastră, Rally!

No comments :

Post a Comment

recent posts