Sunday, December 23, 2012

Winterlicious tag (RO)

No comments :
 

Bună tuturor!

În prag de Sărbători de iarnă, m-am gândit că este timpul pentru un tag de sezon. Nu am mai făcut unul de ceva vreme, nu-i așa? Acest tag a tot circulat prin blogosferă, mi-a plăcut și l-am preluat și eu de la Gold and Silver Sparkles. 

Winterlicious tag

Sunt 11 întrebări simpatice la care vă invit să răspundeți și voi în secțiunea dedicată comentariilor.

1. Care este oja ta favorită iarna aceasta?
De când mi-am achiziționat-o, oja Essence 112-Time for Romance, nu a fost manichiură la care să nu o utilizez. Este o ojă tare frumoasă, se pretează la diverse combinații, dar îmi dă bătăi de cap atunci când trebuie să o curăț. O știți doar, v-am vorbit aici despre ea.

2. Care este produsul favorit pentru buze în această iarnă?
Fără dar și poate, rujurile dragi mie în această iarnă sunt Scarlet Ibis și Love Goddess de la MAC din colecția limitată Marilyn Monroe. Au costat ele ceva, dar au meritat toți banii.

Winterlicious tag

 3. Care este obiectul vestimentar cel mai des purtat iarna aceasta?
Am primit de Moș Nicolae o bluziță pufoasă și călduroasă de iarnă și de atunci o tot port. Poate am să vi-o arat într-un outfit, tot nu am postat de multă vreme unul. Ce-i drept nu am prea avut idei noi în acest sens.

4. Care este cel mai des purtat accesoriu iarna?
Accesoriul cel mai purtat în această iarnă este ceasul meu Citizen Eco-Drive, modelul Lucca. Acest ceas are o semnificație aparte pentru mine și foarte rar mă despart de el.


Winterlicious tag

 5. Care este parfumul preferat iarna/ mirosul lumânării parfumate?
Parfumul pe care îmi place să-l port în sezonul rece este Ming Shu de la Yves Rocher. Este primul produs cumpărat de la acest brand și de aici s-a derulat o întreagă nebunie cu aceste produse. Așadar, Ming Shu este o piatră de hotar pentru mine când vine vorba de acest brand.

În casă îmi place să miroasă a scorțișoară, a portocale și a brad. Aceste mirosuri îmi sugerează atmosfera de Sărbători.

Winterlicious tag


 6. Care este băutura ta preferată iarna?
Vinul fiert cu scorțișoară îl asociez mereu ca fiind o băutură de iarnă și atunci când plec la țară la bunici mereu beau un păhărel cu familia.

 7. Care este filmul tău de Crăciun/Sărbători preferat?
Love Actually este filmul pe care îl revăd mereu în perioada aceasta. Poate veți spune că nu este un film de Sărbători, dar e din peisaj. Vi-l recomand și vouă, veți descoperi diferite tipologii de oameni care se confruntă cu o mulțime de probleme, dar care, în perioada Crăciunului își dau seama că tot ceea ce contează cu adevărat este dragostea: a persoanei iubite, a familiei, a prietenilor.

Winterlicious tag

 8. Care este melodia ta preferata de Craciun?
De Crăciun îmi place să ascult colindele lui Ștefan Hrușcă, dar și piese din repertoriul internațional.

9. Care este mâncarea ta preferată de Sărbători?
De Sărbători îmi cam place să mă ospătez cu tot felul de bunătăți tradiționale, știți doar că în Maramureș se gătește bine. Mai greu de dat jos kilogramele acumulate după.
 
10. Care este decoratiunea ta preferată anul acesta?
Am primit această lumânare de la o prietenă de departe și mi-a spus să o aprind doar în ziua de Crăciun, să-mi aduc aminte de vremurile petrecute împreună.

Winterlicious tag

11. Ce planuri ai de Sărbători?
Sărbătorile de iarnă le petrec întotdeauna alături de familie. E așa frumoasă atmosfera de acasă, atunci când ne strângem cu toții în jurul mesei și depănăm tot felul de amintiri. Nimic nu se compară cu atmosfera de Sărbători!

Winterlicious tag


Vă doresc și vouă tuturor Sărbători Fericite alături de toți cei dragi, să vă umpleți sufletele de căldură, liniște și iubire, să aveți masa plină, iar Moșul să vină încărcat de daruri!

A voastră, Rally!





No comments :

Post a Comment

recent posts