Thursday, February 14, 2013

În fabrica de vise - rochia perfectă (RO)

No comments :
 

Bună tuturor!

Astăzi nu vă voi vorbi despre produse cosmetice așa cum v-am obișnuit, ci despre mici bucurii ale sufletului.

Nu știu cum se face, cum se nimerește să vă scriu acest articol fix când lumea sărbătorește mult-mediatizatul ”Valentine's Day”. Mă mir, pentru că, oarecum, lucrurile se leagă. O fi destinul care tot ”complotează”...

Dar, haideți mai bine să o luăm cu începutul! După ce ai trecut de o anumită vârstă, absolut decentă de altfel, și, mai ales, dacă provii dintr-o regiune și o familie tradiționalistă și cu o relație care durează de ceva ani în spate, toate rubedeniile încep să te chestioneze îngrijorate: ”Dragă, dar tu când te măriți? Când vindem și noi purcelul, cățelul, vita, orătania din bătătură să venim la nunta ta? Apoi, hai no, fata mamii cât o mai lungești?” Da, recunosc, spre marea lor dezamăgire, că (încă) NU mă mărit. Să mai strângă lumea bani la ciorap (zic!).

Recent am văzut la tv o reclamă cu niște rochii superbe și zău dacă nu mi-a rămas gândul la una dintre ele! Vă spun cu mâna pe inimă că m-aș vedea îmbrăcată cu ea la logodnă sau chiar la căsătoria  civilă; de ce nu? Mi-a rămas gândul la o rochie diafană, albastră, sofisticată, cu o linie simplă, elegantă, extrem de frumoasă. De obicei, nu mă prea implic în multe campanii, dar provocarea lansată de Activia, unde au fost invitați să participe și bloggerii și, printre premii se află și rochia ce mi s-a lipit de suflet, m-a determinat să mă înscriu. Și, iată-mă-s!

Rochia perfectă pentru o astfel de zi ar trebui să mă ”îmbrace” în mister și eleganță, feminitate și confort,  pentru ca apoi să mă dezvăluie încet ochiului privitorului. Da, voi fi în centrul ateției, doar e o ZI mare! Aș fi frumoasă și inocentă, aș fi jucăușă și misterioasă, elegantă, ca o zeiță. Aș vedea-o asortată cu o pereche de pantofi nude, o pereche de cercei ”statements” și ... pe post de poșetă, un buchet de bujori, nimic în plus, exact ca în pozele de mai jos. Rochia perfectă pentru o astfel de zi ar putea fi aceasta.

În făbricuța de vise - rochia perfectă
În făbricuța de vise - rochia perfectă

Momentul ar trebui să se desfășoare vara, într-un cadru restrâns, fără prea multe formalități. Mă și văd apoi ținându-mă de mână cu EL și fugind pe o plajă desculți spre bucuria unei vieți în doi.

Și vom trăi fericiți până la adânci bătrâneți!

Dacă v-am făcut și pe voi să visați și vă doriți una dintre frumoasele rochii de designer Rhea Costa pe care Activia le pune la bătaie, dar nu aveți un blog, iată ce puteți face:
  • Cumpărați Activia;
  • Înscrieți informațiile de pe bonurile fiscale pe site-ul Activia sau prin SMS la 1843;
  • Cu 14 Activia intrați astfel în tragerea la sorți pentru una dintre cele 42 de rochii de designer.

A voastră, Rally!

* Acesta este un articol cu care particip la provocarea lansată de Activia în colaborare cu Agenția Standout.

No comments :

Post a Comment

recent posts