Monday, December 16, 2013

The Christmas tag 2013! (RO)

No comments :
 

Bună tuturor!


Vă spuneam pe pagina de Facebook azi că mi-am propus să acord mai mult timp blogului, mai ales că acum s-a mai domolit perioada extrem de aglomerată la locul de muncă și am puțin timp la dispoziție pe care să-l canalizez spre ceea ce imi place mie mai mult și mai mult, să scriu pe blog, să stau de vorbă cu voi, dragii mei cititori, să vă împărtășesc noi descoperiri, impresii despre produse folosite și multe altele.

Eu vă invit să începem săptămâna în spirit festiv cu un tag despre Crăciun pe care l-am văzut la Anda pe blog și pe vreau să-l împărtășesc cu voi. Ce spuneți? Să vedem întrebările!tag


1. Preferi un brad de Crăciun real sau unul sintetic? 
De când mă știu la noi în casă există o tradiție, în fiecare an cumpărăm un brad argintiu pe care îl împodobim în Ajun și pe care îl ținem până aproape de Sărbătorile de Paște. Familia noastră este cam singura din zonă care are un brad așa de ”longeviv”. Îmi place așa de mult să simt acel miros de brad în casă, să văd luminițele cum ard jucăușe în bătaia nopții, simți cu adevărat că urmează o sărbătoare specială. Iubesc natura și încerc să îmi fac datoria de a o proteja așa cum pot eu mai bine, dar, sincer vă spun un brăduț sintetic nu mă transpune în acea atmosferă de sărbători la fel cum o face unul natural. Ne-am tot gândit cu ai mei cum să facem să îmbinăm bucuria Sărbătorilor de iarnă cu partea ecologică a familiei și, anul acesta, pentru prima dată ai mei vor cumpăra un brăduț la ghiveci de care ne vom putea bucura și în anii care vor urma. Eu, în schimb, fiind plecată, anul acesta, voi împodobi ... palmierul.


2. Ești într-o cafenea, este luna Decembrie. Ce îți comanzi?
Sunt o mare iubitoare de băuturi calde și cel mai bun moment de savurat este luna Decembrie, nu-i așa? Îmi place foarte mult ciocolata caldă cu scorțișoară.


3. Care sunt culorile tale preferate pentru a decora bradul?
Nici nu vă puteți imagina cât de mult îmi place să împodobesc bradul! Mereu am idei noi, în fiecare an cumpăr alte globuri și luminițe, de zici că tocmai mă pregătesc să concurez la ”Festivalul Luminilor de Crăciun”. În general nu îmi place să scot din peisaj culoarea roșie, pe care o asortez în diverse combinații. Avem în familie câteva globuri destul de vechi, din vremea când eu nici nu eram născută și acelea sunt nelipsite din bradul de Crăciun. Îmi place să folosesc mult argintiu, sau auriu, sau câteodată am un brăduț vesel și colorat.


4. Preferi să oferi sau să primești cadouri?
Iubesc foarte mult cadourile, dacă s-ar putea mi-ar plăcea să primesc în fiecare zi câte o mică atenție, dar, la fel de mult îmi place să ofer și să le fac surprize persoanelor dragi de lângă mine.


5. Cum arată masa de Crăciun tradițională pentru tine?
Se spune că românul își face întotdeauna o masă bogată de Crăciun și aceste vorbe nu-s chiar departe de adevăr. Pe masa noastră de Crăciun veți găsi întotdeauna cele mai delicioase bucate, pregătite de mâinile iscusite ale mamei și ale bucătăresei secunde (aka eu, nu chiar așa de iscusite, dar în drum spre perfecționare) de la aperitive bogate cu tobă proaspătă, cârnăciori, brânză, la friptură de purcel, piftie și sarmale, la cozonac și prăjituri. Și, cel mai important lucru este că suntem toți împreună.


6. Cum îți place să te îmbraci în ziua de Crăciun?
Pentru mine Sărbătoarea Crăciunului este cea mai frumoasă sărbătoare de peste an și pe care o aștept cu sufletul la gură tot restul anului, așa că îmi place să mă aranjez, să mă simt specială, mă îmbrac cu cel mai frumos și mai călduros pulover, mă machiez, îmi fac unghiile și aștept cu nerăbdare să vină colindătorii și să deschidem, mai apoi, cadourile.


7. Care este melodia ta de Crăciun preferată?
Cel mai mult de Crăciun îmi place să ascult colinde și pe Mariah Carey cu al ei single ”All I want for Christmas is you”.


8. Care este filmul tău de Crăciun preferat?
Sunt atâtea filme frumoase cu această tematică, dar de sufletul meu s-a lipit ”Love Actually” și mereu îmi place să-l revăd în această perioadă.


9. Obișnuiești să deschizi cadourile înainte sau după masa de Crăciun?
Eu respect cu sfințenie tradiția de a le deschide după masa de Crăciun, cadourile trebuie puse musai sub brad, e așa o bucurie să le vezi cum stau frumușele, proaspăt scoase din tolba Moșului, gata de a fi deschise.


Sper că v-a plăcut acest tag și vă aștept cu drag să răspundeți și voi la întrebări, abia aștept să vă citesc răspunsurile!


A voastră, Rally!


P.S.: Dacă vă plac hăinuțele Romwe, scrieți-i o scrisorică Moșului, s-ar putea să le primiți sub brăduț.
Citiți informațiile de mai jos:

Super slim price flash sale! Only 7 days!
The winter holiday must-haves collection! $9.99 up!
Comment under the product, and get a chance to win a free one.
Already started! Don’t miss it girls!
Go: http://www.romwe.com/flashsale/activeleft?active_id=177%3Ffacebook%3Dletmeborrowyourlipstick

And there’s also The 4th Anniversary Celebration Week 2:

http://www.romwe.com/The-4th-Anniversary-Celebration-Week-2-c-364.html?facebook=letmeborrowyourlipstick


Romwe, sale

No comments :

Post a Comment

recent posts