Wednesday, November 27, 2013

20 Beauty Questions Tag (RO)

No comments :
 

Bună tuturor!


Deși sunt prinsa în febra pregătirilor cu ocazia ”Zilei Recunoștinței” (să îmi țineți pumnii să-mi iasă curcanul!) și apoi urmează nebunia de ”Black Friday”, mi-am făcut timp să vă delectez cu o postare lejeră - un tag despre frumusețe. Mie îmi plac tare mult astfel de postări, știți doar, așa că nu m-am putut abține să nu preiau tag-ul de la frumoasa Ruxi și să vi-l prezint și vouă.

Pregătiți-vă așadar tirului de 20 de întrebări!


Tag


1. Părul tău este creț sau drept?
Părul meu este ondulat, când eram micuță aveam niște zulufi de toată frumusețea. Fiind mai lung, nu se mai ondulează așa de compact, însă folosesc șampoane profesionale care mă ajută la o mai bună definire a buclelor.


2. Îți vopsești părul singură sau mergi la salon?
Nu m-am vopsit niciodată în întregime pe păr și nici nu mă tentează să o fac pe viitor, am avut doar câteva șuvițe în liceu și atunci m-am lăsat pe mâna profesioniștilor.


3. Porți în fiecare zi aceeași coafură sau îți place să le schimbi?
Coafura mea este cam aceeași în fiecare zi, cu mici variații.


4. Îți faci singură manichiura și pedichiura sau mergi la salon?
De obicei, eu sunt cea care se ocupă de propria manichiură și pedichiură. Cu greu mi-am găsit o manichiuristă care să-mi ofere forma pe care o doream la unghii, dar cum m-am mutat, am rămas fără draga de ea. Cât despre pedichiură, sunt foarte pretențioasă și temătoare, așa că prefer acum să mă torturez de una singură. Sper ca pe viitor să găsesc un ajutor pe măsură.


5. Cât de des îți schimbi oja de pe unghii?
Totul depinde de circumstanțe, dacă oja a sărit de pe unghii după 2 zile de la aplicare, o șterg imediat, dacă oja rezistă, stau maximum o săptămână cu ea pe unghii, pentru că mă plictisesc și încep eu însămi să o decojesc.


6. Îți pictezi unghiile de la picioare și iarna sau doar vara?
Nu prea obișnuiesc să-mi vopsesc unghiile de la picioare în timpul sezonului rece.


7. Cât durează pentru tine să-ți aplici machiajul?
Un machiaj ”express” - unul care include fond de ten, corector, pudră, blush, mascara și ruj (neapărat ruj!) mă ține 15 minute. Cam acesta e tipul de machiaj pe care îl prefer la muncă, și în general. Un machiaj mai ”sofisticat” mă ține 1 oră - 1 oră jumătate, blending-ul bată-l vina.


8. Ce machiezi mai întâi: ochii sau fața?
La machiajul ”express” nu folosesc niciun fel de fard de ochi, sau dacă folosesc, folosesc unul cremă pe care îl aplic ușor și atunci, desigur, încep cu machiajul feței. Dacă fac un machiaj mai elaborat, încep mai întâi cu cel al ochilor.


9. Colecționezi machiaje sau doar cumperi ce ai nevoie, când ai nevoie?
Mi-ar plăcea să cred că sunt o persoană care își cumpără machiaje doar atunci când are nevoie, dar pe cine păcălim aici?! Sunt o împătimită a produselor pentru buze și pe acelea chiar le colecționez, nu mă pot sătura de ele, oricâte aș avea. Atâtea culori, texturi, atâta magie pe buze, cum să nu îți placă? Am lăsat-o mai moale cu celelalte produse de machiaj și mă bucur (am mai mulți bani pentru rujuri!).


10. Aplici un machiaj ”full face” în fiecare zi?
Sunt o persoană care preferă să se machieze cât mai natural, așa că sunt multe zile în care merg la serviciu fără un machiaj complet. Acum, când tenul meu și-a mai revenit sunt tare mândră să-l arăt în toată ”splendoarea” lui, nu mai am nicio reținere.


11. Porți machiaj când ești singură acasă sau în familie?
Nu obișnuiesc să mă machiez atunci când sunt acasă, dar dacă avem un eveniment special în familie, mă machiez în stilul meu, natural.


12. Ai pleca din casă fără machiaj? 
Nu mai am niciun fel de rețineri în a mă afișa pe stradă fără un machiaj complet. Cert este faptul că, nu ies din casă fără un produs aplicat pe buze.


13. Câte produse high-end deții?
Am câteva produse high-end pe care le îndrăgesc și le folosesc cu mare drag ori de câte ori simt nevoia (cred că ați dedus despre ce tip de produse de machiaj vorbesc!)


14. Îți plănuiești outfit-urile de cu seara sau te decizi pe moment?
Încerc pe cât posibil să îmi plănuiesc și aranjez dinainte hăinuțele pe care le voi purta în ziua următoare.  Nici nu știți cât de mult mă ajută, mai ales cu un așa program încărcat!


15. Ce înălțime ai?
Am 1.68 m.


16. Vorbești vreo limbă străină?
Vorbesc fluent mai multe limbi străine: engleză, franceză, spaniolă, portugheză, maghiară. Dacă vă rătăciți prin vreo țară vorbitoare a acestor limbi, știți unde mă găsiți.


17. Păstrezi o listă cu produsele pe care vrei să le încerci sau te uiți la alte postări?
Obișnuiam să-mi fac un ”Wish List” chiar aici pe blog care cuprindea o mulțime de tentații văzute la frumoasele bloggerițe din România, dar și la cele din afară. Acum nu am mai updatat acea listă, dar mereu am la îndemână postările bloggerițelor preferate.


18. Cum ai inventat numele blogului?
Rally's Beauty Highway - a apărut datorită unui joc de cuvinte, eu fiind o pasionată de mașini, dar și de tot ceea ce ține de domeniul cosmetic, am vrut să îmbin cele două pasiuni ca într-o călătorie în fascinantul univers al frumuseții.


19. Care este culoarea ta preferată?
Iubesc toate culorile și non-culorile și, în funcție de starea de spirit îmi place să fac diverse combinații.


20. Înjuri?
Vă spun sincer că mai trag câte o înjurătură la volan, dacă ați vedea cât de haotic se conduce aici m-ați înțelege.


A voastră,
Rally!


P.S.: Că tot aminteam de oferte de Black Friday, nu puteam să nu mă spun de oferta Romwe. Acum e de profitat, au cele mai mari reduceri. Citiți informațiile de mai jos și accesați link-ul promoțional! Mulțumesc!

Romwe Black Friday Sale
Up to 75% off, over 3.000 + styles
Biggest discount ever! More styles!
Don't miss it girls!
Date: 26/11/2013 - 30/11/2013
GO >> http://www.romwe.com/Black-Friday-Sale-c-339.html?facebook=letmeborrowyourlipstick


Romwe, sale

No comments :

Post a Comment

recent posts