Friday, February 21, 2014

Review Crema nutritiva pentru maini cu avocado si unt de shea Elmiplant (RO)

No comments :
 

Bună tuturor!


Despre mine știți deja că sunt (și) o mare iubitoare și consumatoare de creme pentru mâini pe care le folosesc cu sfințenie, în cadrul unei rutine bine stabilite. Anul trecut, am scris un articol despre îngrijirea mâinilor pe timpul sezonului rece pe care vă invit cu drag să-l citiți, dacă vă interesează să aflați mai multe informații despre rutina despre care vă vorbeam și sfaturi utile care să vă scutească de neplăcerile mâinilor care suferă.

Sunt de părere și aici sunt sigură că sunteți de acord cu mine că, trebuie să acordăm o atenție deosebită îngrijirii mâinilor, nu doar în timpul sezonului rece, ci pe tot parcursul anului. Trebuie să le protejăm și să le îngrijim, căci mâinile sunt adevărata noastră carte de vizită. 

Crema nutritivă pentru mâini cu avocado și unt de shea Elmiplant am descoperit-o cu ceva timp în urmă, am fost foarte curioasă să văd cum se va împăca cu mâinile mele, dar a trebuit să își aștepte cuminte rândul la testare, deoarece existau alte ”candidate” cu prioritate pe măsuța mea de noapte.


Review


Crema vine ambalată într-un flacon de 100 ml și are un termen de valabilitate de 24 de luni. Ambalajul este unul ergonomic, gândit în așa fel încât dozarea produsului să fie una optimă.


Review

 
Ingrediente:
AQUA, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, DIMETHICONE, GLYCERIN, PETROLATUM, GLYCERYL STEARATE SE, CETEARYL ALCOHOL, CETYL ALCOHOL, CETEARETH-12, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, DICAPRYLYL ETHER, PERSEA GRATISSIMA BUTTER, TOCOPHERYL ACETATE, CETEARYL OLIVATE, SORBITAN OLIVATE, PARFUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM CARBOMER, DIMETHICONOL, TETRASODIUM EDTA, LACTIC ACID, LINALOOL, SODIUM ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, METHYLISOTHIAZOLINONE, ALHA-ISOMETHYL IONONE, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, BENZYL BENZOATE, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL.

Descrierea oficială a produsului:
”Crema nutritivă pentru mâini Elmiplant conferă îngrijire delicată mâinilor uscate și aspre printr-o formulă nouă extrem de eficientă. Untul de Avocado, un agent natural de hidratare ce conține cantități semnificative de Vitamina E, aigură o hrănire intensă pentru pielea uscată și îmbunătățește elasticitatea pielii. Se absoarbe ușor și regenerează mâinile uscate. Untul de Shea catifelează și protejează pielea uscată de efectele nocive ale factorilor de mediu. Datorită conținutului său bogat în antioxidanți, Untul de Shea calmează pielea iritată, lăsând-o suplă și hidratată.”

Mirosul cremei l-am remarcat încă de la început, destul de pregnant, fructat, parcă deschisesem o sticluță de parfum. Vă spun de pe acum, dacă vă plac cremele pentru mâini cu un parfum discret spre deloc, aceasta nu vă va fi pe plac. Pe mine, una, nu m-a deranjat, însă cum am mai spus, pentru unele persoane poate fi neplăcut, mai ales pe timpul nopții. De asemenea, nu am manifestat niciun fel de iritații pe tot parcursul folosirii acestei creme din cauza mirosului, dar, dacă există persoane care au pielea foarte sensibilă sau au anumite probleme ale pielii, le-aș ruga să testeze această cremă pe o porțiune mică a mâinii să vadă cum se adaptează această formulă pe pielea lor, înainte de a începe o utilizare regulată.

Textura cremei este una consistentă, de culoare albă, de aceea, atunci când o veți aplica veți observa că nu intră imediat în piele. Trebuie să o masați bine și să așteptați să-și facă efectul. 


Review


Am constatat în toată această perioadă de utilizare că acest produs se pretează a fi utilizat mai bine pe timpul nopții, când mâinile noastre nu intră în contact cu alte obiecte, pentru un efect de hidratare optim. Spun asta, deoarece, deși ambalajul acestei creme pentru mâini este unul practic, ușor de folosit, și poate v-ați gândi să o luați cu voi la birou sau să o mai aplicați peste zi când sunteți acasă, această cremă va păta obiectele cu care veți intra în contact și nici nu o veți putea îndepărta cu ajutorul apei călduțe, deoarece efectul se menține timp îndelungat.

Crema nutritivă pentru mâini cu avocado și unt de shea Elmiplant s-a încadrat perfect în rutina mea bine stabilită din fiecare seară și m-a ajutat să-mi mențin mâinile hidratate pentru mult timp, îmbunătățindu-mi elasticitatea pielii vizibil. Vă recomand și vouă să o aplicați seara înainte de culcare, să masați bine până intră în piele, iar dimineața vă veți trezi cu mâini catifelate. Mi se pare o cremă numai bună pentru mâinile uscate, deshidratate, solicitate, deoarece le conferă acea hidratare optimă de care au nevoie și le redă aspectul natural, dar poate fi folosită și de către acele persoane care vor doar să-și întrețină mâinile. Poate fi folosită și în anotimpul rece, când vă recomand să o aplicați cu generozitate dacă simțiți nevoia, dar și în timpul sezonul cald, când, v-aș recomanda să o aplicați cu moderație (din nou insist, consisența!).

Această cremă pentru mâini costă aproximativ 9 lei și o puteți găsi cu ușurință în cadrul marilor lanțuri de magazine cunoscute de la noi, care mai mereu au oferte atrăgătoare la produsele Elmiplant, așa că nu sunteți nevoiți să o achiziționați la preț întreg. Flaconul de 100 ml mi-a ajuns aproximativ 3 luni, cu aplicări zilnice.
 
Să încheiem cu PUNCTELE FORTE și PUNCTELE SLABE ale acestui produs:
 

PUNCTE FORTE:
  • ambalaj practic, ușor de folosit
  • hidratează și regenerează chiar și mâinile uscate
  • îmbunătățește elasticitatea pielii
  • efect de lungă durată
 
PUNCTE SLABE:
  • miros pregnant - parfumul - factor ce poate provoca iritații
  • pătrunde mai greu în piele

În concluzie, crema pentru mâini
cu avocado și unt de shea Elmiplant este un produs care mi-a plăcut și mi-a priit iar pe viitor, intenționez să o mai cumpăr.

Sper că aceste informații v-au fost de folos! Aș fi curioasă să aflu dacă și voi ați folosit această cremă?

 

A voastră, Rally!



P.S.: Comentariile voastre îmi fac mereu ziua mai frumoasă, așa că nu mă privați de ele!  Daca doriți să vedeți reviews la anumite produse, un anumit tip de postări, aveți întrebări pentru mine, curiozități sau vreți să împărtășiți cu mine noi descoperiri din domeniul beauty, oricând  vă aștept să îmi scrieți pe adresa de e-mail contactrallybeauty@yahoo.com.

No comments :

Post a Comment

recent posts