Wednesday, February 5, 2014

Giveaway aniversar sponsorizat de Bioderma (RO) CLOSED

No comments :
 

Bună tuturor!


Nimic nu mă bucură mai mult decât momentele în care pot face mici bucurii cititorilor mei dragi, în care le pot mulțumi pentru toată dăruirea și susținerea. Acum, la ceas aniversar, este momentul oportun să vă MULȚUMESC încă o dată și să sărbătorim ca la carte.



Giveaway



Mi s-a alăturat în acest demers un brand tare drag mie, un brand pe care tenul meu îl iubește și pe care sunt absolut sigură că îl îndrăgiți și voi. Este vorba despre Bioderma România. Astfel, veți avea șansa de a câștiga unul dintre cele mai iubite și cunoscute produse - loțiunea micelară Sensibio H2O.

Mulțumesc din tot sufletul Bioderma România pentru toată susținerea! Vor fi nu unul, nu două, ci trei premii, așa că nu stați pe gânduri și înscrieți-vă!

Am ales să folosesc de această dată formularul Rafflecopter, îmi va fi și mie mult mai ușor să vă verific înscrierile în acest fel; de obicei, îmi lua extrem de mult timp să verific în amănunt îndeplinirea tuturor condițiilor. Nu vă speriați e foarte ușor de folosit și sunt sigură că l-ați mai întâlnit și cu alte ocazii, trebuie doar să fiți atenți la cerințe. Cu cât faceți mai multe puncte, cu atât veți avea mai multe șanse la cele trei premii oferite.

O mică paranteză, la cerința unde sunteți rugați să răspundeți la cele două întrebări despre Bioderma, vă rog să-mi lăsați răspunsurile voastre în secțiunea de comentarii a blogului, după care apăsați butonul ”I commented”.

La secțiunea ”Terms and Conditions” (partea de jos) a formularului Rafflecopter veți putea vedea Disclaimer-ul acestui giveaway. Vă invit să-l citiți pentru mai multe informații!

Vă doresc multă baftă și să curgă înscrierile!


A voastră,
Rally!


a Rafflecopter giveaway

No comments :

Post a Comment

recent posts