Monday, April 13, 2015

Aniverseaza alaturi de Bioderma 2 ani de Sebium Global si castiga premii pe masura (RO)

No comments :
 

Bună tuturor!


Bine v-am regăsit dragii mei cititori! Hristos a Înviat! Vă doresc tuturor Sărbători Luminate cu multă pace și liniște în suflete alături de cei dragi vouă. Profitând de faptul că Sărbătorile Pascale ne-au oferit o mini-vacanță, vreau să vă invit să sărbătoriți alături de Bioderma România aniversarea a 2 anișori de Sebium Global.


Bioderma, Sebium Global, combination skin


”Laboratorele Dermatologice Bioderma aniversează 2 ANI DE SUCCES GLOBAL, doi ani de când am lansat Sebium Global, singurul tratament dermato-cosmetic ce recreează biologic sebumul caracteristic pielii sănătoase grație complexului brevetat Bakuchiol + Fluidactiv®.” Pielea redevine fină, purificată și fără cicatrici post acnee.

Îmi aduc aminte, când, acum 2 ani, prin intermediul Bioderma România am avut ocazia să testez și eu acest produs și, de atunci a devenit parte din rutina zilnică de îngrijire a tenului despre care ați putut citi în această postare. De asemenea, postările cu produse consumate stau drept dovadă că Bioderma Sebium Global a fost un produs reachiziționat pe care îl recomand cu căldură.

Laboratorele Dermatologice Bioderma aniversează 2 ani de când Sebium Global a fost lansat pe piața din România și sunt tare bucuroasă că am fost părtașă la acest eveniment.

Ce trebuie să știți despre acest produs este că: ” Prin acțiunea sa globala, Sebium Global recreează biologic sebumul caracteristic pielii sănătoase, îndepărtează leziunile acneice și stratul de piele îngroșat care blochează porii, calmează inflamația și limitează proliferarea bacteriană. Pe lângă rolul său terapeutic, Sebium Global este un hidratant puternic, ce sporește complianța la tratament. Pielea redevine fină, purificată și fără cicatrici post acnee. Sebium Global poate fi folosit atât singur cât și complementar tratamentului medicamentos.”

Și cum un asemenea succes trebuie sărbătorit ca la carte, Bioderma organizează un concurs unde aveți șansa de a câștiga 1.000 euro pentru aniversarea visurilor voastre!  

Tot ce trebuie făcut este să achiziționați un produs aniversar Sebium Global cu teacă și să înscrieți codul unic de pe teacă în aplicația de pe pagina de Facebook Bioderma România. Astfel, veți afla pe loc dacă ați câștigat unul dintre cele 200 de kit-uri compuse din Sebium Global 40 ml și Sebium Gel Spumant 200 ml.
În plus, veți intra în tragerea la sorți pentru a câștiga unul dintre cele 2 premii mari în valoare de 1.000 euro fiecare. Sună bine, nu? Eu aș fugi repejor într-o vacanță cu bănuții aceștia. Regulamentul concursului este disponibil pe pagina de Facebook Bioderma România. Vă puteți înscrie la concurs până pe data de 14 aprilie inclusiv.


Vă doresc tuturor mult succes!


A voastră,
Rally

No comments :

Post a Comment

recent posts