Friday, February 17, 2012

Winner of my first giveaway (RO)

3 comments :
 

Bună tuturor!


După cum știți, dacă urmăriți pagina de Facebook a blogului, în punguța Sephora se aflau un fard de pleoape și un luciu de buze, ambele produse de la marca/brandul Sephora.


Giveaway


Din 138 de persoane, 29 de persoane au răspuns corect, respectiv s-au apropiat de răspunsul corect. Am fost puțin indulgentă, fiind și primul giveaway și am vrut să dau o șansă cât mai multor persoane care au avut răspunsuri de genul ”paletă și ruj” sau derivate ”fard și ruj”. Au fost 3 persoane cu probleme, fie nu au dat like paginii de Facebook a blogului, fie nu am putut sa văd link-ul corect de la share. Una dintre aceste persoane m-a contactat în timp util și așa a putut să intre în tragerea la sorți, celelalte două persoane nu m-au mai contactat însă.


Lista finală arată așa:


Giveaway


Am folosit programul random.org  and THE WINNER IS......



Giveaway



Giveaway

Nr. 10 - Moga Marilena
Felicitări!!!!!
 
Ai la dispoziție 48 de ore să-mi trimiți un e-mail pe adresa contactrallybeauty@yahoo.com pentru a-ți revendica premiul. În caz contrar voi fi nevoită să aleg o altă persoană.

Celelalte participante, nu fiți triste, pe ”Autostrada frumuseții” vi se pregătesc și alte surprize, una va fi afișată chiar în această seară, așa că fiți pe fază!


A voastră,
Rally

3 comments :

recent posts