Wednesday, May 23, 2012

Winners, winners!!!

No comments :
 


Bună tuturor!


S-a încheiat și provocarea adresată vouă, dragii mei cititori și cred că așteptați nerăbdători să aflați care sunt fericitele câștigătoare. Înainte de a le anunța pe cele două fete ale căror reviews-uri m-au convins cel mai mult, aș vrea să vă spun câteva cuvinte.

Țin să le felicit pe toate cele doisprezece fete care au avut curajul și și-au făcut timp să participe la această provocare (le amintesc în ordinea în care le-am afișat pe pagina de Facebook a blogului): Adina-Mirabela Gavriloi, Neta Puian, Tender Carmen Marilena, Ionela Pascu, B-Andreia Daniela, Letiția Golea, Miruna Ana-Maria, Andra Katerina, Ștefania Petcu, Irina Preda, Diana Alexandra și Mihaela Bojescu.
Mi-au plăcut reviews-urile voastre și mi-a fost destul de greu să mă opresc doar la două.

Pe de altă parte, nu am putut să nu observ numărul mic de participanți la această provocare, în comparație cu alte giveaway-uri organizate de mine. De asemenea, unele persoane, deși am explicat foarte clar regulile, mi-au lăsat părerile lor în cu totul altă parte. Rugămintea mea este ca, pe viitor, fiți atențe la regulile anunțate, iar dacă ceva nu vă este clar, nu ezitați să-mi scrieți!

Vreau să știți că acest blog, deși s-a născut din pură pasiune, nu îl tratez ca pe o joacă, un moft, investesc nenumărate ore de muncă, cercetare, resurse, tocmai pentru ca voi, cei care mă citiți să aveți parte de cele mai pertinente informații. Îmi place să scriu pentru mine și pentru voi.

Mulțumesc din suflet tuturor celor care m-au susținut cu comentariile lor, pe blog, dar și pe pagina de Facebook a blogului! Comentariile voastre îmi fac mereu ziua mai frumoasă.
Sper să nu vă dezamăgesc!


Și, acum ... momentul mult așteptat: pam-pam!




Cele două fericite câștigătoare sunt:

Diana Alexandra - mascara Scandal Eyes de la Rimmel London și oja roșie de la Avon
  • Mi-a trimis cel mai complet review cu informații clare, corecte, iar pozele au venit să completeze foarte bine părerea susținută. Și eu am o slăbiciune pentru această paletă.
Miruna Ana-Maria - demachiantul bifazic și balsamul de buze, ambele produse de la Balea
  • Deși nu am folosit până acum niciun fond de ten de la Elf, review-ul ei m-a convins, mi-a oferit toate informațiile necesare și mi-a demonstrat că într-adevăr acesta este produsul ei preferat.

Felicitări Diana și Miruna!!!


Aștept datele voastre pe binecunoscuta adresă de e-mail contactrallybeauty@yahoo.com pentru a intra in posesia premiilor. Dacă nu primesc datele în 48 de ore de la afișarea acestei postări voi fi nevoită să aleg alte două persoane.


Voi celelalte nu fiți supărate, vă invit să rămâneți în continuare alături pe mine, pregătesc surprize frumoase pe viitor.


A voastră, Rally!


No comments :

Post a Comment

recent posts