Thursday, November 22, 2012

Black Friday madness (RO)

No comments :
 

Bună tuturor!

Nebunia ”Black Friday” a traversat Oceanul și a ajuns și în țara noastră. Ideea a prins și la noi și am observat că, din ce în ce mai multe firme se întrec în oferte care mai de care mai tentante.

Black Friday madness - OFERTE

M-ați rugat să scriu un articol pe această temă, așa că m-am străduit să cuprind o gamă cât mai variată de firme, cu oferte pe măsură, să aveți de unde alege, firme de unde și eu aș cumpăra.


Înainte de a vă prezenta firmele, dați-mi voie să vă ofer câteva sfaturi:
  • Black Friday este pe data de 23 noiembrie, vineri
  • stabiliți-vă dinainte de ce aveți nevoie și faceți-vă o listă; sub impulsul momentului, văzând atâtea oferte tentante vă veți pierde și nu veți ști ce să mai cumpărați
  • stabiliți-vă un buget; da, ofertele sunt multe, dar nu este nevoie și nici nu veți putea să cumpărați absolut tot
  • verificați-vă cardul, acesta trebuie să fie compatibil cu site-urile și shopping-ul on-line (să nu fie expirat, sau să nu vă permită să faceți cumpărături on-line, pe site-urile nesecurizate)
  • asigurați-vă că aveți bani suficienți pe card
  • începeți să studiați site-urile care vă interesează și salvați-le într-un director (bookmark); dacă vă plac ofertele acestor site-uri, faceți-vă cont și completați-vă cu atenție toate datele, mai ales cele legate de adresa de livrare, astfel încât în ziua cu pricina să vă alegeți doar produsul și totul să meargă ușor
  • încercați să vă respectați lista și nu depășiți bugetul alocat; se poate, cu multă voință
  • nervi de oțel și răbdare; se poate întâmpla ca, din cauza numărului mare de trafic, site-ul să ”cadă” sau devine foarte greu de accesat.

Iată selecția mea de firme (click pe banner sau pe link!):

Produse cosmetice

Carespot anunță reduceri pentru toți pasionații de beauty shopping. Nu au precizat încă la care dintre brand-uri se va aplica reducerea și nici cât de mare va fi aceasta, așadar fiți cu ochii pe site, veți putea alege dintre o mulțime de brand-uri precum: Mario Badescu, Label.m, O.P.I., L'Oreal Professionel, Kerastasse, Joico, Wella, Keune, TIGI, Guinot, CHI și multe alte brand-uri de renume internațional.
 

Carespot
 
 
Cei de la BeautySpell.ro vin și ei cu oferte tentante în perioada 23-25 noiembrie. Ei vor acorda reduceri de până la 50%, promoții de ” 1+1 gratuit”și ne anunță că au sute de produse la prețuri speciale. Merită să aruncați un ochi, deoarece au un portofoliu foarte bogat de brand-uri și nu mă îndoiesc că veți avea de unde alege. Eu una, am pus ochii pe niște oje Orly.
 

BeautySpell.ro
 
 
Haine și accesorii
 
Nu le-am uitat nici pe cele care iubesc hăinuțele și accesoriile.

TinaR au o super ofertă de Black Friday: cumperi 3 produse, dar plătești doar două, unul îl primești CADOU. Credeți-mă aveți de unde alege! Eu am pus ochii pe niște cămășuțe foarte drăguțe.
 

TinaR - VIP
 
 
Fashion Fun acordă o reducere de până la 85%. Pe site-ul lor găsiți o mulțime de brand-uri, precum: Adidas, Benetton, CK, Diesel, Ed Hardy, Furla, Guess, Levis, Miss Sixty, Puma, Sisley, Zara și nu numai.
 

FashionFun.ro
 
 
Aruncați un ochi și peste oferta celor de la Matar, vor avea reduceri între 20% și 80% la majoritatea articolelor de pe site. Oferta începe azi, joi la orele 12.00 și se încheie vineri.
 

Matar.ro
 
La Redoute oferă o reducere de 30% întreg week-end-ul, de vineri până duminică inclusiv.
 
La Redoute
 
Un site pe care îl voi accesa cu siguranță este Watch Shop vor avea reduceri de până la 70% la zeci de ceasuri de marca. Vreau ofer cadou unei persoane speciale un ceas, așa că m-am pus pe căutat. Acum nu mă pot decide între 3 modele.

 
WatchShop
 
 
Cărți
 
Iubitorii de cărți vor avea la îndemână oferte variate
Elefant.ro oferă 30% reducere la peste 20.000 de cărți și nu numai.
 
Iar Nemira a redus pachetele de cărți cu 45%. Acum e timpul să vă luați Jocurile Foamei sau alte titluri pe care aí pus ochii mai demult.

Nemira


Electronice

evoMAG.ro anunță reduceri semnificative, trebuie doar să fiți atenți la site.

Am văzut o super ofertă a celor de la Quick Mobile, de 99%. Sunt foarte curioasă dacă va fi chiar așa.

Black Friday madness - OFERTE


Un site din afară care are o ofertă de nerefuzat este Sigma. Se oferă transport gratuit internațional indiferent de valoarea comenzii. Vă folosiți de codul BF2012. Dacă vreți să vă achiziționați pensulele mult visate, acum e momentul. Oferta este valabilă de azi, joi 22.11 până vineri inclusiv. Atenție! Eu vă sfătuiesc să depuneți comanda de dimineață, când în State este noapte (diferența de fus orar), site-ul este mai liber și puteți plăti cu ușurință. Eu am depus o comandă chiar azi dimineață.

Sunt sigură că mai sunt fime care oferă reduceri. Eu vi le-am prezentat pe acestea, deoarece și eu le voi accesa și mi s-au părut că au printre cele mai bune oferte. Dacă mai doriți să adaug și altele, vă rog să-mi spuneți.

Sper ca aceste informații să vă fie de folos.
Spor la cumpărături! Să-mi spuneți apoi și mie ce v-ați luat!



A voastră, Rally!

No comments :

Post a Comment

recent posts