Saturday, November 3, 2012

Winner B-day giveaway (RO)

No comments :
 


Bună tuturor!

Așa cum am anunțat, astăzi voi afișa câștigătoarea giveaway-ului organizat cu ocazia zilei mele de naștere.
Înainte de a anunța fericita câștigătoare, să povestim puțin.

Când v-am întrebat cum vedeți voi evoluția blogului pe tot acest parcurs, mă așteptam să-mi spuneți mai multe păreri legate de conținut, cum vi se par informațiile, dacă pozele sunt relevante, ce alte domenii aș mai putea acoperi. Foarte puțină lume mi-a lăsat păreri pertinente legate de această întrebare.

Cei mai mulți dintre voi v-ați exprimat părerea cu privire la aspectul blogului. Știu că banner-ul este cam mare, îmi doresc să-l pot modifica și să-i ofer o amprentă și mai personală. Cum voi găsi timp, mă voi ocupa de el. Cât despre fundalul blogului l-am schimbat mai demult, tot la cerința voastră, citez ”prea mult roz”, l-am schimbat într-o culoare neutră care să contrasteze cu movul din banner. Am să văd ce pot face și în această privință.

Îmi place atunci când unii dintre cititori mă decoperă așa cum sunt. Da, sunt o persoană veselă, cu mult umor și uneori mă tot întreb dacă din postările mele reiese acest lucru.
Spațiul acesta virtual pe care l-am creat îmi doresc să se dezvolte încet, încet, să vă ofer informații utile, pertinente, un aspect plăcut și lucruri care să vă determine să reveniți aici cu plăcere.

Poate voi nu conștientizați cât de important este pentru un blogger să primească reacții la postările pe care le expune. Și eu am fost cititoare de bloguri înainte să-mi creez acest mic spațiu. Urmăream bloguri și poate de multe ori nu îmi expuneam impresiile. Dar, când am trecut de partea cealaltă să-i spunem, am realizat cât de important este să las o mică părere pe blogul pe care îl citeam.
Nici nu știți cât de mult mă bucur atunci când văd că munca mea a fost apreciată, când văd că e loc de și mai bine, când cineva îmi scrie. Da, trăim într-o continuă grabă, nu mai avem timp nici de noi, dar un minut rupt din timpul tău pentru mine, valorează ENORM.

Vă mulțumesc pentru toate sugestiile și părerile venite din inimă! Voi încerca să țin cont de toate!

Și, acum partea mai puțin frumoasă. Am verificat la sânge, mi-a luat mult timp, dar am vrut să fiu corectă față de voi ca întotdeauna.

Am avut 64 de înscrieri în cadrul acestui giveaway aniversar, din care doar 47 au fost valide. Da, ați socotit corect, 17 persoane au fost descalificate. Foarte mulți dintre voi ați avut probleme la abonarea prin e-mail la postările blogului, foarte mulți ați uitat să mai confirmați pe e-mail link-ul primit prin FeedBurner (deși eu am menționat că fără confirmarea pe e-mail, nu sunteți abonați), sau nu v-ați mai abonat deloc și uite așa ați fost descalificați. Alții nu ați avut share-ul giveaway-ului pe Facebook public, deși din nou spun, am menționat în condițiile giveaway-ului, share-ul trebuie să fie public, să-l pot vedea, sau ați uitat să mă urmăriți prin Google Friend Connect (GFC). Unii dintre voi ați uitat să-mi mai lăsați părerea voastră. Alții s-au înscris de două ori și tot prost au făcut-o.

Sinceră să fiu am fost foarte dezamagită de această situație, mai ales că eu am umblat și m-am străduit să aleg un cadou frumos pentru voi, am ales produse pe care și eu le îndrăgesc și le folosesc, produse la care, unii dintre voi  nu aveți acces și cred că vi le doreați.

Listele participanților ale căror înscrieri au fost validate sunt (click pe poze pentru a le vedea mai bine):

Winner B-day giveaway

Winner B-day giveaway

Random a ales: 


Winner B-day giveaway




Winner B-day giveaway

Felicitări Irina Preda!



Felicitări Irina! Aștept să vă contactezi pe e-mail sau prin intermediul formularului de contact.
Ai la dispoziție 48 de ore pentru acest lucru. Dacă nu mă vei contacta în timpul menționat, voi fi nevoită să aleg o altă persoană.

Pe voi ceilalți vă rog să nu fiți triști, să fiți mai atenți data viitoare când vă voi mai pregăti surprize.
Vă invit să rămâneți în continuare cu ochii pe blog, vă pregătesc multe postări interesante și, dacă sunteți cuminți și alte surprize!


A voastră, Rally!



No comments :

Post a Comment

recent posts