Wednesday, January 23, 2013

Giveaway aniversar sponsorizat de Complex Apicol Veceslav Harnaj (RO) CLOSED

No comments :
 

Bună tuturor!

Ziua de azi este o zi specială pentru mine: Rally's Beauty Highway împlinește primul anișor de viață, sau așa cum a spus într-un mod foarte simpatic o cititoare ”Îi tăiem moțul.” Mai multe veți afla într-o postare de suflet azi, mai pe seară.

Și cum ziua de azi nu putea să treacă fără un giveaway de mulțumire pentru toți aceia care mi-au stat alături în acest an, m-au încurajat și m-au citit, sponsorul nostru principlal Complex Apicol Veceslav Harnaj v-a pregătit o supriză.

Căutând mereu să inoveze în domeniul apiculturii, din 1965 încoace și dedicați iubitorilor și consumatorilor de produse apicole, echipa din spatele brandului Complex Apicol Veceslav Harnaj și-a propus ca misiune să transmită întregii lumi cât de importante sunt beneficiile mierii și să producă noi produse cosmetice și nu numai, din miere, folosindu-se de ingrediente naturale, fără conservanți și parabeni, netestate pe animale, produse după rețele originale și premiate la congrese internaționale.

Așadar, direct din magazinul on-line Complex Apicol Veceslav Harnaj vă oferim 3 seturi de produse cosmetice la alegere. Vom avea deci 3 câștigători care își vor alege ce produse cosmetice doresc, până la maximum 5 produse, pentru a-și compune setul. Nu-i așa că de abia așteptați să vă răsfățați?


Giveaway aniversar sponsorizat de Complex Apicol Veceslav Harnaj

  
Ce trebuie să faceți pentru a câștiga?

  • Să mă urmăriți în mod PUBLIC prin GFC (Google Friend Connect) - în partea dreaptă găsiți pe fundal albastru ”Înscrieți-vă pe acest site”, urmați instrucțiunile și optați pentru a mă urmări ”în mod public”
  • Să dați like paginii de Facebook a blogului aici și paginii de Facebook a sponsorului aici
  • Să dați share acestei postări pe pagina voastră de Facebook și să-mi lăsați linkul doveditor. ATENȚIE: postarea trebuie să fie PUBLICĂ pentru ca eu să o pot vedea
OPȚIONAL pentru o șansă în plus:  
Să vă abonați la postările mele prin e-mail (căsuța din partea dreaptă unde scrie ”Follow by Email”, intoduceți adresa voastră de e-mail, apăsați apoi butonul ”Submit”, după care veți confirma e-mail-ul primit. FĂRĂ CONFIRMAREA PRIMITĂ PE E-MAIL NU SUNTEȚI ABONAȚI!)

Persoanele Nicoleta Alexandra, Maria-Agu Ignat, Samoilă Diana, Georgyaa Geoo, Yulia și Emy, Ale Alexandra, Veronica Picioroagă, Radu Adina, Alexandra Ale și Ungureanu Gabriela mai primesc câte o șansă în plus dacă participă la acest giveaway, precum și la giveaway-ul pe care îl voi organiza mâine, deoarece au răspuns corect la întrebarea adresată pe pagina de Facebook a blogului.


Îmi lăsați un comentariu sub forma:

GFC id:
Facebook like celor 2 pagini:
Facebook share:
Opțional (+1 șansă) M-am abonat pe blog cu adresa:


DURATA: 23.01. - 10.02. orele 23.00, 2 săptămâni jumătate în care aveți timp destul să vă înscrieți.


DISCLAIMER!

  • Acest premiu este oferit de către sponsorul giveaway-ului Complex Apicol Veceslav Harnaj.
  • Concursul este deschis tuturor persoanelor de cetățenie română sau care pot primi premiul la o adresă din România.
  • Toate persoanele care nu respectă REGULILE vor fi descalificate.
  • VĂ ROG SĂ FIȚI FAIR-PLAY ȘI SĂ NU VĂ MAI ÎNSCRIEȚI TOATĂ FAMILIA, TOATE RUDENIILE, DE PE ACELAȘI ID, VEȚI FI DESCALIFICAȚI FĂRĂ PREAVIZ. VERIFIC LA SÂNGE, NU ÎNCERCAȚI SĂ TRIȘAȚI!
  • Durata desfășurării concursului a fost amintită mai sus.
  • Vor fi aleși 3 căștigători, aleși cu ajutorul programului random.org.
  • Voi afișa câștigătorii în maximum 2 zile de la terminarea giveaway-ului.
  • Odată anunțați, câștigătorii au la dispoziție 48 de ore pentru a mă contacta. În cazul în care nu primesc niciun răspuns, voi alege alte persoane.
  • Pentru neclarități, probleme întâmpinate pe parcurs, vă rog să-mi scrieți un e-mail la contactrallybeauty@yahoo.com.
  • Nu doresc certuri, cuvinte triviale, scandal, luați-o cum vreți, atât pe acest blog, cât și pe pagina de Facebook aferentă blogului. Vă rog să fim fair-play și să ne respectăm!
  • NIMENI NU VĂ OBLIGĂ SĂ PARTICIPAȚI! CUI NU ÎI CONVIN REGULILE, ÎI ROG SĂ NU PARTICIPE!

Sper că vă place premiul și că vă veți înscrie în număr cât mai mare!
Mâine vă pregătesc o altă surpriză! Să fiți pe fază!


A voastră, Rally!








No comments :

Post a Comment

recent posts