Monday, January 28, 2013

Review Crema pentru maini "Alexandra" Hofigal (RO)

No comments :
 

Bună tuturor!

Deschid oficial sezonul reviews-urilor pe anul în curs cu unul la un produs românesc, și anume, crema pentru mâini ”Alexandra” de la Hofigal.

De Moș Nicolae am câștigat, prin jurizare, o ”trăistuță fermecată” din partea Magazinului Dacic Cool. Nu știam ce ar putea conține această trăistuță și așteptam cu nerăbdare să îmi sosească coletul. Dacă vă întrebați ce este această ”trăistuță fermecată”, ei bine, este un fel de ”beauty box” cu produse 100% românești.

Iată ce am primit:
  • un gel anticelulitic ”Supliform” - pe care multă lume îl laudă, încă nu l-am testat
  • o cutie cu suplimente alimentare pe bază de ulei de pește
  • o altă cutie cu suplimente alimentare pe bază de ulei de cătină
  • un gel contur pentru ochi cu coenzima Q10 din Gama HOT. Viodana - este preferatul mamei
  • crema pentru mâini ”Alexandra”

Toate produsele sunt marca Hofigal și au venit frumos împachetate în această punguță din satin.

Review Crema pentru maini "Alexandra" Hofigal

Despre crema pentru mâini ”Alexandra” am să vă vorbesc azi. Acest produs a sosit la fix, tocmai ce mi se terminase crema de mâini folosită până atunci. Dacă nu știați sunt o mare împătimită (și) a cremelor pentru mâini și obișnuiesc să acord o mare atenție îngrijrii acestora, indiferent de anotimp.

Crema vine ambalată într-un flacon de 200 ml (da, o cantitate mare față de cremele de mâini obișnuite!), data expirării este 09/14, de unde am depus că are și un termen de valabilitate mare, de până la 24 de luni.

Review Crema pentru maini "Alexandra" Hofigal

Ingrediente:
aqua, isopropyl myristate, glycerin, cetyl alcohol, cetyl phosphate, ceteareth-20, petrolatum, lanolin, paraffinum liquidum, Chamomilla recutita, silica, methylchloroisothiazolinone/methylisothiazolinone/benzyl, alcohol, BHA, parfum.

Review Crema pentru maini "Alexandra" Hofigal

Descrierea oficială a produsului:
”Produs cu substante active naturale, protejeaza pielea impotriva deshidratarii excesive ca urmare a utilizarii detergentilor. Pielea devine neteda, elastica si catifelata.”

Folosesc această cremă pentru mâini de mai bine de o lună de zile și sunt gata să vă împărtășesc impresiile mele. La un prim contact cu acest produs, parcă mi-a adus aminte de alifiile bunicii. Flaconul mare, design-ul clasic și robust, consistența, toate m-au dus cu gândul la asta. 

Mi-a plăcut încă de la început mirosul cremei, este plăcut și discret.

Textura cremei este una extrem de consistentă, de culoare albă. Eu obișnuiesc să aplic o cantitate mică, seara înainte de culcare și masez bine, bine până intră în piele.
Dacă la aplicare această cremă este onctuoasă, după ce o masez pe piele, aceasta își pierde ușor din consistență devenind puțin mai fluidă.

Review Crema pentru maini "Alexandra" Hofigal

Crema pătrunde destul de greu în piele, tocmai de aceea dacă obișnuiți să aveți cu voi o cremă la birou care să vă răsfețe în pauza de masă, sau ori de câte ori simțiți nevoia, nu vi-o recomand să o luați cu voi în poșetă. Nici în timpul zilei nu prea vi-o recomand, tot din motivul menționat mai sus, vă veți păta lucrurile, fie că citiți o carte, sau vreți să scrieți la calculator, sau orice alt obiect cu care intrați în contact.

Aceasta este exclusiv ”o cremă de noapte”. Vă recomand să o aplicați seara înainte de culcare, să masați bine, bine până intră în piele, iar dimineața mâinile încă vă vor fi hidratate și catifelate.

Consider că această cremă este potrivită mâinilor solicitate, uscate, deshidratate. Dacă aveți astfel de probleme iarna, este numai bună. Pe mine mă ajută de minune în acest sezon! Pentru un plus de hidratare, atunci când o aplicați seara, puneți-vă o pereche de mănuși din bumbac și lăsați-le până dimineața. Veți fi surprinse de efect!

Această cremă de mâini costă 6 lei și o puteți cumpăra on-line din magazinul mai sus amintit.

Să vedem acum câteva PUNCTE FORTE și PUNCTE SLABE:

PUNCTE FORTE:
  • raport calitate - preț echitabil
  • miros plăcut
  • hidratare intensă

PUNCTE SLABE:
  • ambalaj robust, greu de cărat
  • pătrunde greu în piele

În concluzie, crema pentru mâini ”Alexandra” de la Hofigal este un produs care mie mi-a plăcut, m-a ajutat să-mi mențin mâinile hidratate și catifelate și, pe viitor, intenționez să o cumpăr.

Sper că aceste informații v-au fost de folos! Voi ați folosit această cremă? Cum vi s-a părut?

A voastră, Rally!






No comments :

Post a Comment

recent posts