Monday, January 14, 2013

La Viile Apei (RO)

No comments :
 

Bună tuturor!

Vă povesteam în cadrul postării Winterliciuos tag despre o bluziță pe care am primit-o cadou de Moș Nicolae și m-am gândit să vi-o arăt într-o postare de tip Outfit of The Day. Nu am mai postat tare de mult un outfit și am zis că este timpul.

Mi-am dorit foarte mult să facem pozele în livada bunicului, locul meu preferat de acasă, speram eu, cu multă, multă zăpadă în jur. Nu a fost să fie! După cum veți vedea din poze, am prins un soare cu dinți și niciun stop de zăpadă. Singurul ”semn” al sezonului rece este dat de paltonașul purtat în imagini.

Poate vă întrebați de ce am ales această locație pentru postarea de azi. Acest loc are pentru mine o semnificație aparte, este locul unde alergam liberă și fără de griji în copilărie, locul unde mi-am permis să visez, să zbor spre orizonturi doar de mine știute, am învățat să iubesc animalele, să am grijă de ele, să iubesc și să respect natura, să cunosc prietenia, să citesc ore în șir cufundată în povești captivante, este oaza mea de relaxare și regăsire. Am să port mereu în suflet acest loc special.

Am conceput acest outfit ca fiind unul care se pretează a fi purtat atât la birou, cât și la film sau la o întâlnire relaxantă în oraș, cu fetele după o zi de muncă.

Vă las cu pozele (click pe imagini pentru a le vedea mai bine):

OOTD

OOTD

OOTD

OOTD

OOTD

OOTD

OOTD

OOTD


Ce am purtat:

palton: delmod
bluziță: no name
pantaloni: Y.O.U. (Young Order Unlimited)
cizmulițe: Rockport
poșetă: Laura Biagiotti
accesorii: ceas: Citizen Eco-Drive, bijuterii din aur custom made


Vă aștept cu drag comentariile și dacă aveți idei noi pentru mine, nu ezitați să mi le împărtășiți!

A voastră, Rally!

No comments :

Post a Comment

recent posts