Saturday, April 20, 2013

Ambasadoare în ... saboți (RO)

No comments :
 

Bună tuturor!


Sunt sigură că titlul acestei postări v-a pus pe gânduri puțin. ”Oare ce o fi vrând ea să spună?” v-ați întrebat cu siguranță. Astăzi vă voi împărtăși impresiile mele de la testarea papuceilor primiți în urma campaniei desfășurată de BlogAwards în parteneriat cu magazinul online ZorileStore.

Mi-am dorit să particip și acum la acest proiect, deoarece anul trecut această campanie de testare mi-a plăcut mult și am avut parte de o experiență plăcută. Dacă vă interesează mai multe despre impresiile mele de anul trecut, puteți citi acest articol.

Papuceii aleși de mine au fost acești saboței, al căror design mi-a plăcut foarte mult și îmi aminteau de o mai veche pereche de-a mea de saboți pe care i-am purtat până la refuz.


Impresii de la testatea sabotilor ZorileStore


I-am așteptat și i-am tot așteptat cu mare nerăbdare să-i testez, însă ei, saboțeii, se tot lăsau așteptați. Organizatorii au fost depășiți de numărul mare de bloggeri doritori de a le încerca papucii și a-și exprima părerile. Cred însă cu tărie că vor învăța din această experiență și, dacă va exista o nouă ediție și anul viitor, se vor organiza puțintel mai bine.

A sosit și ziua cea mare când curierul mi-a bătut la ușă cu un colet mult-așteptat. Am desigilat repede pachetul și ... atunci când am deschis cutia m-am speriat puțin, păreau așa de micuți, încât am crezut că nu-mi vor fi pe măsură. M-a indus în eroare și mărimea 36 (!) de pe talpă, deși pe cutie era trecută mărimea 38, și când colo, ce să vezi? Era mărimea braziliană, domnule! Cum ajutorul celor de la ZorileStore le-am dat de capăt, am lărgit catarama din dotare și acum, îmi vin ca turnați. Abia aștept să vină vremea frumoasă să-i scot la plimbare! Mă și văd pe o faleză plimbându-mă relaxată și uitând de toate grijile.


Impresii de la testatea sabotilor ZorileStore


Mie îmi plac saboții aleși foarte mult. Sunt exact pe stilul meu!
Au un aer așa chic-rock, fiind eleganți, iar țintele aplicate pe marginile baretei le conferă un aer mai aparte. Bareta este din piele lăcuită, prevăzută cu o cataramă reglabilă. În interiorul sabotului există, de asemenea o porțiune prevăzută cu piele lăcuită. Talpa exterioară este dintr-un cauciuc dur, și cu toate că s-ar putea să vi se pară mai masivi, să știți că sunt foarte comozi la purtat.


Impresii de la testatea sabotilor ZorileStore


Impresii de la testatea sabotilor ZorileStore


Anul acesta ZorileStore caută un ambasador care să le reprezinte pantofii cât mai fidel cu putință. 

De ce ar trebui să mă aleagă pe mine?
  • Am experiență dobândită în urma participării și în anul precedent la o campanie asemănătoare, deci vă cunosc produsele.
  • Sunt o persoană care iubește să testeze produse, să-și spună părerea sinceră despre ele, sunt dezinvoltă și inventivă.
  • Îmi place să fiu fermă și directă, dar în același timp, la fel ca oricărui ambasador nu-mi lipsește diplomația.
  • Nu mă dau în lături niciodată când vine vorba de o nouă provocare.
  • Vreau să fiu ambasadoare cu saboții în picioare!

Voi ce spuneți de saboțeii mei? Vă plac? I-ați purta?


A voastră, Rally!




No comments :

Post a Comment

recent posts