Saturday, April 20, 2013

Testează și tu noile fonduri de ten Toleriane Teint - La Roche-Posay (RO) CLOSED

No comments :
 

Bună tuturor!


Astăzi am o surpriză foarte frumoasă pentru voi. Zilele trecute v-am prezentat un articol despre tenul sensibil, articol cu care am participat la concursul de testare al noilor fonduri de ten La Roche-Posay din gama Toleriane Teint, organizat pe blogul Sabinei Cornovac. Am fost foarte fericită să aflu că m-am numărat printre câștigătoarele care vor testa noile fonduri de ten lansate de brandul La Roche-Posay. Bucuria mea a fost și mai mare, atunci când am fost anunțată că voi avea posibilitatea de a organiza și pe blogul meu un concurs, unde cititorilor mei fideli li se va oferi șansa de a testa, la rândul lor, aceste noi produse.

Vă spun că eu aștept cu nerăbdare să primesc fondul de ten Toleriane Teint ales, să-l testez și să vă împărtășesc impresiile mele despre acesta.

Până atunci vreau să vă aduc la cunoștință câteva informații despre acest nou produs de machiaj, informații pe care le-am primit de la producător.


Testează noile fonduri de ten Toleriane Teint - La Roche-Posay

Noua generaţie de fonduri de ten Toleriane Teint de la La Roche-Posay vine în întâmpinarea nevoilor femeilor cu tenul sensibil cu două produse inovatoare ce controlează reacţiile pielii sensibile pentru a oferi un confort, dar şi un machiaj durabil pe parcursul întregii zile.

Toleriane Teint are texturi revoluţionare din punct de vedere senzorial, texturile fiind, fie aerate ca o spumă de ciocolată, fie ultra-lejere precum apa. Texturile provocatoare se contopesc cu pielea şi rezistă întreaga zi.



Gama Toleriane Teint este disponibilă în două variante: fond de ten spumă cu efect matifiant şi fond de ten cremă cu efect hidratant. Magia unei noi generaţii de spumă aerată cu efect matifiant şi infuzia de apă adusă de textura hibrid de fond de ten crema vor încânta simţurile chiar şi celor mai exigente pretenții. Machiajul cu Toleriane Teint este un ritual uşor şi plăcut, dar în acelaşi timp sigur pentru pielea sensibilă.



Testează noile fonduri de ten Toleriane Teint - La Roche-Posay


Ingredientele prin care Toleriane Teint reuşeşte să „controleze” reacţiile pielii sensibile sunt ingrediente active de referinţă în dermatologie, deja folosite în produsele de îngrijire a feţei din gama La Roche-Posay.



  • PERLITA – prezentă în fondul de ten spumă matifiant - un ingredient cu o putere de absorbţie de cinci ori mai mare decât cea a talcului, este deja folosită în produsele destinate tenului seboreic. Datorită acestui ingredient, tenul va fi unul matifiat pentru întreaga zi şi va rezista la transpiraţie în condiţii extreme de umiditate. Specialiştii au făcut teste în urma cărora s-a ajuns la concluzia că poate fi folosit şi când mergeţi la saună, iar efectul fondului de ten este acelaşi. Senzaţia de confort va fi una de lungă durată.
  • ACIDUL HIALURONIC – prezent în fondul de ten cremă hidratant - are capacitatea de a absorbi de 1000 de ori greutatea sa în apă, oferind confort şi hidratare tenului uscat. Infuzia puternică de apă calmează până şi cel mai uscat tip de ten.”

Aceste fonduri de ten nu conţin conservaţi şi nici parfum şi au factor de protecţie solară SPF 20

Premiul: Voi veți putea câștiga 3 mini fonduri de ten de 10ml La Roche-Posay din gama Toleriane Teint, în varianta și nuanța potrivite tenului vostru. 

Dacă doriți să veți și pe viu pe nuanță vi se potrivește, aici aveți o listă cu toate farmaciile din țară care au acest produs. Sper să vă ajute!


Ce trebuie să faceți voi, cititorii, pentru a putea testa aceste noi fonduri de ten Toleriane Teint?  
Totul este foarte simplu!
  • Lăsați-mi un comentariu la această postare în care să-mi argumentați de ce vă dori să încercați noul fond de ten Toleriane Teint. Eu voi alege cele mai convingătoare 3 comentarii.
  • Completați chestionarul de aici. Vă rog să acordați o mare atenție acestui chestionar, să-l completați în întregime, deoarece în acesta veți trece informații relevante legate de tenul vostru și, dacă veți câștiga, echipa La Roche-Posay va ști ce fond de ten să vă trimită spre testare. Necompletarea chestionarului va atrage cu sine descalificarea voastră.
  • NU aveți voie să vă înscrieți pe mai multe bloguri. Acest tip de concurs se organizează în această perioadă pe mai multe bloguri. Dacă alegeți să vă înscrieți la testarea noilor fonduri de ten pe blogul meu, nu vă veți mai putea înscrie și pe altele. Înscrierea pe mai multe bloguri duce la descalificare.
 
DURATA: giveaway-ul începe azi, 20.04 şi se încheie pe 28.04, orele 23.59.



DISCLAIMER!

  • Aceste premii vă sunt oferite de către sponsorul giveaway-ului La Roche-Posay.
  • Concursul este deschis tuturor persoanelor de cetățenie română sau care pot primi premiul la o adresă din România.
  • Toate persoanele care nu respectă REGULILE acestui giveaway vor fi descalificate.
  • VĂ ROG SĂ FIȚI FAIR-PLAY ȘI SĂ NU VĂ MAI ÎNSCRIEȚI TOATĂ FAMILIA, TOATE RUDENIILE, DE PE ACELAȘI ID, VEȚI FI DESCALIFICAȚI FĂRĂ PREAVIZ. VERIFIC LA SÂNGE, NU ÎNCERCAȚI SĂ TRIȘAȚI!
  • Durata desfășurării concursului a fost amintită mai sus.
  • Vom avea trei câștigători, aleși prin jurizare.
  • Voi afișa câștigătorii în perioada 29-30 aprilie
  • Odată anunțați, aceștia au la dispoziție 48 de ore pentru a mă contacta. În cazul în care nu primesc niciun răspuns, voi alege alte persoane.
  • Pentru neclarități, probleme întâmpinate pe parcurs, vă rog să-mi scrieți un e-mail la contactrallybeauty@yahoo.com.
  • Nu doresc certuri, cuvinte triviale, scandal, luați-o cum vreți, atât pe acest blog, cât și pe pagina de Facebook aferentă blogului. Vă rog să fim fair-play și să ne respectăm!
  • NIMENI NU VĂ OBLIGĂ SĂ PARTICIPAȚI! CUI NU ÎI CONVIN REGULILE, ÎI ROG SĂ NU PARTICIPE! 

Să înceapă concursul! Sper să vă înscrieți în număr cât mai mare!

A voastră, Rally!
 
















No comments :

Post a Comment

recent posts