Tuesday, April 30, 2013

The lucky winners (RO)

No comments :
 

Bună tuturor!


Vă salut din frumosul Maramureş! Se apropie cu paşi repezi Sărbătorile de Paşte, iar aici tradiţiile sunt frumoase şi trebuie respectate.

Din cauza unor dificultăţi tehnice întâmpinate zilele trecute nu am reuşit să afişez listele cu participanţii la cele două giveaway-uri desfăşurate recent pe blog aşa cum v-am obişnuit dintotdeauna. A fost o situaţie foarte neplăcută, dar mă bucur că am reuşit până la urmă să o remediez.

Vreau să mulţumesc din tot sufletul sponsorilor acestor două giveaway-uri fără de care minunatele surprize oferite vouă nu ar mai fi putut fi posibile. Le mulţumim aşadar sponsorilor L'Occitane en Provence Romania şi La Roche-Posay!

Aş mai dori să menționez faptul că, în cadrul giveaway-ului L'Occitane, toate persoanele care au îndeplinit condițiile obligatorii au avut o şansă în cadrul concursului şi au fost trecute o singură dată pe listă. Dacă au ales să îndeplinească şi condiţiile extra, s-au abonat să primească postările pe e-mail, au mai primit două şanse şi apar trecute de 3 ori pe listă. Persoanele care au îndeplinit absolut toate condiţiile, atât cele obligatorii, cât şi cele opţionale, au primit cinci şanse, deci apar trecute de 5 ori pe listă. Am observat că, deşi aţi ales să mă urmăriţi şi pe Bloglovin, unele dintre voi nu mi-aţi lăsat totuşi id-ul corect, nu v-am putut găsi, deci, nu v-am putut oferi cele două şanse extra. Din păcate, am fost nevoită să descalific şi două persoane al căror share nu a fost vizibil. Vă rog să acordaţi înscrierilor mai multă atenție data viitoare!

Listele cu numele participanților le puteți vedea aici (click pe ele):

Winners

Winners

Winners

Winners
Winners
Winners


Norocoasele câştigătoare alese cu ajutorul programului Random şi care se vor putea răsfăţa la fiecare duş cu câte un ulei de duş L'Occitane cu extract de migdale de 250 ml sunt:



Winners
Felicitări Mihaela Petrescu!


Winners
Felicitări Anca Ancuta!


Winners
Felicitări Mihaela Pojogu!


Felicitări fetelor! Să vă bucuraţi de premiul minunat şi aştept, dacă aveţi timp şi doriţi impresii despre acesta.
Aștept un semn de la voi pe adresa de e-mail contactrallybeauty@yahoo.com pentru a trimite mai departe datele voastre sponsorului.
Dacă nu mă contactaţi în termen de 48 de ore, voi alege o altă/e persoană/e.


Să trecem acum la anunţarea celor trei câştigătoare care vor testa noile fonduri de ten La Roche-Posay - Toleriane Teint. După încheierea concursului, am primit din partea echipei La Roche-Posay o listă cu participantele care s-au calificat şi au putut intra în competiţia pentru aceste fonduri de ten. Din păcate, din totalul înscrierilor făcute pe blogul meu, au fost descalificate două persoane.

Dintre toate comentariile primite, cele mai convingătoare au fost următoarele:
  • Miss Autumn 
"Nu am avut niciodata un ten perfect, iar de mai bine de 10 ani vizitez aproape lunar dermatologul. M-am luptat cu niste cosuri, care mai bine-zis, erau niste furuncule, care ieseau pe tot tenul meu (scapam de unul, ma trezeam cu doua si tot asa). Tratamente la dermatolog, analize, pastile, creme, unguente etc. pe toate le-am incercat, iar, intr-un final, am reusit cat de cat sa elimin marea problema, insa... nu de tot (o data pe luna, chestiile alea reapar, chiar daca nu la fel de mari). In urma furunculelor au ramas niste pete destul de mari pe ten, care se duc doar dupa peeling (desi, in cazul meu, dupa peeling nu s-au dus integral, asadar ma lupt cu problema petelor). Nu pot iesi fara fond de ten, chiar daca ma duc si pana la magazinul din colt, petele isi spun cuvintele, iar semnele inca se cunosc. Momentan, folosesc un fond de ten dermatocosmetic, care este bun, insa, subliniez, acesta nu rezista foarte mult si, dintr-o data, ma trezesc si fara el, dar si cu fata uleioasa. Asadar, as dori sa pot sa am sansa sa incerc acest fond de ten, deoarece as vrea sa ii ofer tenului meu o noua sansa spre normalitate. Pentru mine fondul de ten nu e un moft, ci o necesitate, chiar o dependenta. Nu sunt fericita din aceasta cauza, caci as vrea ca pielea sa respire mai ales atunci cand ies la o plimbare."
  • Magda 
 "Asa cum am mai spus (si) pe aici, am o acasa o domnisoara de 13 ani – varsta la care ea a inceput sa-si descopere feminitatea. Din pacate, varsta aceasta frumoasa i-a adus si mici neplaceri – tot feminine: vizite la dermatolog, la cosmeticiana sau zile...incomode. Partile frumoase? Sunt mai multe: rochite, incaltari cu un strop de toc, machiaj discret (invatat tot de aici), ocheade semnificative etc. Ea este motivul pentru care doresc sa incerc aceste produse. Vreau sa stiu, sa invat, sa testez astfel incat sa-i pot oferi mereu cel mai bun sfat si cel mai bun si mai natural produs. Asa cum spuneam, a inceput cu un machiaj natural si discret, iar eu
incerc sa o feresc de ridicol, exagerari si produse de taraba. Deocamdata am reusit."
  • şi Carla
"De ce as vrea sa testez nou fond de ten Toleriane Teint? Ei bine...raspunsul e destul de simplu. Ca si toate fetele, imi doresc o imbunatatire a aspectului tenului. Nu-mi doresc un ten perfect, tenul meu fiind mixt, m-as bucura sa stiu ca n-o sa lucesc exact ca un bec mereu. Nu visez ca fata mea sa fie ca de portelan, dar imi imaginez ca este posibila o schimbare, ca sebumul sa-si faca aparitia putin mai tarziu sau intr-o cantitate mai mica. Fondul de ten spuma cu efect matifiant ma face sa cred ca tenul meu are o sansa la schimbare, dar uneori sunt sceptica si prefer sa ma multumesc cu mine asa cum sunt decat sa investesc niste bani intr-un produs care sa nu-mi fie bun. Ca sa fiu sincera, acesta e motivul pentru care mi-ar placea sa testez acest fond de ten. Imi doresc sa stiu ca ma ajuta si sa nu am temeri in a-l cumpara.
Multumesc! :)"

Cred că deja aţi fost contactate de echipa La Roche-Posay şi veţi intra în  posesia noilor fonduri de ten după Sărbătorile de Paşte. Să le folosiţi cu plăcere!


Vor mai urma şi alte surprize pentru voi, aşa că rămâneți în continuare alături de ”Rally's Beauty Highway”!

A voastră, Rally!

No comments :

Post a Comment

recent posts