Tuesday, July 15, 2014

Gama Eucerin Sun - Allergy Protection + CONCURS (RO) CLOSED

No comments :
 

Bună tuturor!


Suntem aproape de mijlocul lunii Iulie și vara și-a intrat încet, încet în drepturi, chiar dacă la început s-a arătat timidă, iar ploile n-au mai contenit. Cu siguranță, acum că ați scăpat de examene (fie ele de bacalaureat, fie cele de la facultate), sesiuni de licențe sau disertații, acum că sunteți în concediu, sau vă zboară gândul la vacanță, că sunteți pe o terasă și savurați o limonadă rece, sau la mare pe nisipul cel înfierbântat, pe pisc de munte admirând natura, sau la ștrand la o bălăceală, NU UITAȚI să vă protejați pielea de razele soarelui. Protecția solară este extrem de importantă în orice anotimp, și, așa cum v-am mai spus, trebuie să înțelegem că soarele este unul dintre pricipalii factori care mențin viața pe Pământ, dar, în același timp, este și unul dintre factorii cauzatori ai îmbătrânirii pielii, vrem nu vrem trebuie să fim conștienți de asta. 

Soarele poate fi și prietenul nostru cel bun, dacă știm cum să îi permitem acest lucru, aici reamintesc:  protecția prin folosirea de creme cu factor de protecție adecvat, pe care să le alternăm în funcție de sezon (eu, spre exemplu, în sezonul cald, folosesc creme cu factor de protecție solară de la 50 în sus, iar în sezonul rece, nu scad factorul sub 30!), evitarea expunerii îndelungate la soare, mai ales când nivelul de radiații este la cote maxime, purtarea de haine de protecție (da, există, haine care protejează împotriva radiațiilor solare), a ochelarilor de soare, a pălăriei.

Sunt tare bucuroasă să vă anunț că m-am numărat printre câștigătoarele campaniei de testare a noii game de produse lansată de Eucerin, cu acest articol - gamă dedicată persoanele care suferă de alergie solară - gama Eucerin Sun- Allergy Protection. Astfel, a ajuns și la mine un kit format din:
  • Gelul cremă împotriva alergiilor solare FPS 25 
  • Spray-ul transparent de protecție solară cu FPS 50 
  • Gelul-cremă după plajă împotriva alergiilor solare

Inovația acestor produse, stă în formula avansată care are la bază două ingrediente active menite să lupte împotriva alergiilor solare. Este vorba despre:
  • Alpha-Glucosilrutin (AGR) - un flavonoid obținut din arborele Pulmeria şi modificat biotehnologic pentru ca proprietățile sale antioxidante să limiteze formarea radicalilor liberi.  
  • Licochalcone A - un ingredient natural extras din rădăcina de lemn dulce care, în urma numeroaselor studii clinice, s-a dovedit a avea multiple efecte benefice asupra pielii (rol anti-oxidant, anti-iritant, anti-inflamator).


Eucerin, sensitive skin, sun protection


Așa cum soarele mângâie gingaș cu razele sale frunzele acestei plante, oferindu-i hrana necesară pentru supraviețuire, am început și eu testarea noilor produse Eucerin pentru a mă reîmprieteni cu acesta.


Eucerin, sensitive skin, sun protection


După cum veți observa aceste produse vin în ambalaje practice, ergonomice, astfel concepute încât să permită o dozare optimă a produsului.

  • Gelul cremă împotriva alergiilor solare FPS 25 - ”conferă protecție medie UVA/UVB (în conformitate cu recomandările UE) pentru pielea predispusă la alergii solare. Protecție dovedită împotriva alergiilor cum ar fi erupția polimorfă la lumină (EPL) sau acneea estivală.”
Eu am perceput acest produs ca fiind o cremă cu o textură lejeră, cu un miros discret, care pătrunde repede în piele. Mi-a plăcut faptul că pielea nu a rămas lipicioasă după aplicarea acesteia (am oroare de astfel de creme!) și nici nu a lăsat urme albe. Nu mi-a pătat hainele. Deși această cremă este rezistentă la apă, eu aș recomanda reaplicarea ei ori de câte ori s-a intrat în contact cu apa, chiar și în cazul transpirației. Deoarece are un factor de protecție mai mic, eu am ales să folosesc acest produs în zilele când evit expunerea prelungită la soare.

  • Spray-ul transparent de protecție solară cu FPS 50  - ”oferă o protecție mare pentru corp. Datorită formulei lejere, este cel mai indicat şi pentru pielea acoperită de păr şi predispusă la acnee. Filtrele foarte eficiente UVA/ UVB (corespunzătoare standardelor UE) şi protecția suplimentară a celulelor din profunzime cu extract de rădăcină de lemn dulce garantează protecția împotriva deteriorării pielii induse de razele UV. Pielea este complet protejată - chiar şi în straturile profunde ale epidermei.” 
Acesta a fost produsul care mi-a stârnit cel mai mult curiozitatea. Este un fluid transparent, cu un miros plăcut, o textură lejeră, ce se absoarbe rapid în piele. Mi-a plăcut faptul că nu este un produs lipicios. Pompița din dotare permite o aplicare precisă. Din nou, recomand reaplicarea produsului ori de câte ori s-a intrat în contact cu apa, chiar și în cazul transpirației. Factorul de protecție mare îl recomandă ca un produs ideal pentru activitățile în aer liber.

  • Gelul-crema după plajă împotriva alergiilor solare -Ingrediente active: Alpha-Glucosilrutin (AGR), un puternic antioxidant obținut din plante, care împreuna cu vitamina E întărește sistemul de apărare propriu pielii împotriva radicalilor liberi, pe măsură ce cantitatea de radicali liberi nocivi crește din nou. Promite să ofere o îngrijire adecvată ce calmează și regenerează pielea afectată de soare.”
Acest produs are o textură de gel, care se aplică cu ușurință și intră repede în piele. Mirosul este unul plăcut. Îmi place tare mult efectul său răcoritor asupra pielii mele. Tind să cred că acest produs are și proprietăți de hidratare, căci pielea mea, de obicei uscată, îmi rămâne catifelată, plăcută la atingere. Îmi plac mult produsele care au o astfel de textură, sunt o adevărată binecuvântare de folosit după expunerea la soare. 


Pe final de împărtășit impresii, aș vrea să închei cu câteva concluzii:
  • produsele Eucerin au la bază ingrediente active menite să lupte împotriva alergiilor solare
  • ambalaje practice și ergonomice
  • produse cu texturi lejere ce pătrund ușor în piele
  • nu lasă pielea lipicioasă, nici urme albe
  • aplicate corespunzător protejează pielea de efectele nocive ale soarelui
  • produsele conțin alcool (personal evit aplicarea lor pe față, aplic doar pe corp)
  
CONCURS

Veștile bune se împart mereu cu prietenii, așa că, dragii mei, v-am pregătit și vouă o surpriză, mai bine zis 3. Veți putea câștiga și voi unul din cele 3 kit-uri cu noile produse Eucerin, ca și al meu, dacă respectați câteva reguli simple:
  • Să mă urmăriți în mod PUBLIC prin GFC (Google Friend Connect) - în partea dreaptă găsiți pe fundal albastru ”Înscrieți-vă pe acest site”, urmați instrucțiunile și optați pentru a mă urmări ”în mod public”
  • Să răspundeți la întrebarea: De ce îți dorești produsele din gama Eucerin Sun?
Nimic mai simplu, nu-i așa?

Dacă doriți ȘANSE ÎN PLUS, OPȚIONAL mai puteți (repet, NU E OBLIGATORIU!):
  • Să dați like paginii de Facebook a blogului aici
  • Să dați share acestei postări pe pagina voastră de Facebook, să vadă și prietenii voștri acest concurs și să-mi lăsați linkul doveditor. ATENȚIE: postarea trebuie să fie PUBLICĂ pentru ca eu să o pot vedea

Ca să vă ajut, vă dau un exemplu cum ar trebui să arate comentariul vostru:

GFC id: 
Răspunsul la întrebarea: De ce îți dorești produsele din gama Eucerin Sun?  
Opțional  (+2 șanse): Facebook like:
                (+2 șanse): Facebook share:
 
DURATA: giveaway-ul începe azi, 15.07 şi se încheie pe 29.07, orele 24.00.


DISCLAIMER!
  • Aceste premii vă sunt oferite de către sponsorul giveaway-ului Eucerin Romania.  
  • Concursul este deschis tuturor persoanelor de cetățenie română sau care pot primi premiul la o adresă din România.
  • Toate persoanele care nu respectă REGULILE OBLIGATORII vor fi descalificate. 
  • Acest concurs se desfășoară pe mai multe bloguri, puteți să vă înscrieți pe toate blogurile participante,  dar veți câștiga doar o singură dată.
  • Durata desfășurării concursului a fost amintită mai sus.
  • Vom avea 3 câștigători.
  • Voi afișa câștigătorii în maximum 3 zile de la terminarea giveaway-ului.
  • Odată anunțați, aceștia au la dispoziție 48 de ore pentru a mă contacta. În cazul în care nu primesc niciun răspuns, voi alege alte persoane.
  • Pentru neclarități, probleme întâmpinate pe parcurs, vă rog să-mi scrieți un e-mail la contactrallybeauty@yahoo.com.
  • Nu doresc certuri, cuvinte triviale, scandal, luați-o cum vreți, atât pe acest blog, cât și pe pagina de Facebook aferentă blogului. Vă rog să fim fair-play și să ne respectăm! 
  • NIMENI NU VĂ OBLIGĂ SĂ PARTICIPAȚI! CUI NU ÎI CONVIN REGULILE, ÎI ROG SĂ NU PARTICIPE!


Așadar, vă doresc multă baftă și să curgă înscrierile!

A voastră,
Rally


UPDATE:  
Știu că așteptați cu nerăbdare să aflați dacă vă numărați printre cei 3 norocoși care vor intra în posesia unui kit Eucerin Sun Allergy Protection, așa că nu am să o lungesc prea mult. Vreau să menționez doar faptul că mi-ar fi plăcut să acordați o mai mare atenție regulilor, mai ales că au fost așa de puține (doar două!) și simple. Listele cu participanții validați la acest concurs le găsiți aici (click pe listele recent adăugate!)

Câștigătoarele kit-urilor Eucerin Sun Allergy Protection sunt:

59 - Brindușa Aleculesei
134 - Adina Gavriloi
304 - Ana-Maria Ionescu

Felicitări tuturor! Să vă bucurați de vară și să aveți grijă mereu de pielea voastră!


Veți fi contactate de către sponsor pentru a vi se explica modalitățile de intrare în posesia premiilor. 
Celor care nu le-a surâs norocul le transmit să nu fie triști, deoarece plănuiesc și alte surprize frumoase pe viitor. Fiți cu ochii pe blog!

No comments :

Post a Comment

recent posts