Saturday, February 25, 2012

HAUL: NYX & COSMO (RO)

7 comments :
 

Bună tuturor!


După cum probabil ați aflat, revista COSMOPOLITAN a oferit în ediția din luna Martie, în colaborare cu magazinul Marionnaud, produse de machiaj ale binecunoscutului brand NYX. În tirajul acestei ediții puteai găsi la doar 10,90 lei o mulțime de produse cosmetice, precum: mascara, creioane pentru ochi, respectiv buze, tuș, farduri mono, paletuțe de farduri, diferite tipuri de pudre, blush, fond de ten, rujuri, luciuri de buze (sper că nu am uitat ceva).

M-am bucurat să văd că una dintre revistele mele preferate oferă astfel de cadouri frumoase; mi-am dorit și eu să îmi cumpăr anumite produse, mai ales că folosisem până acum cosmeticele NYX care îmi lăsaseră o impresie foarte bună. Am pornit la ”vânătoare”, căci nu puteam rata o așa ofertă și iată cu ce m-am ales! Taaa-daaa!


Haul: NYX presents from Cosmopolitan magazine
De la stânga la dreapta: o paletuță trio, o pudră mozaic, o pudră compactă, încă o paletuță trio și un fard mono



Haul: NYX presents from Cosmopolitan magazine
De la stânga la dreapta: pudră mozaic (nuanța 04 Peachy), fard mono (nuanța Baby Pink), pudră compactă Twin Cake (nuanța Shell, are burețel, oglindă și SPF 10)



Haul: NYX presents from Cosmopolitan magazine
De la stânga la dreapta: paletuța Casablanca (este ideală pentru un smokey eyes) și paletuța Dust/Copper/Bronze



Sunt foarte încântată de achizițiile mele și de abia aștept să vă arat machiaje cu acestea. Vă sfătuiesc să profitați cât mai puteți de această ofertă, pentru că la un așa preț, orice produs este un adevărat chilipir.


Voi v-ați luat deja ceva? Ce v-ar tenta?


A voastră, 
Rally


7 comments :

  1. cu parere de rau la mine in oras inca nu am gasit mare lucru. creioane si atat :( ....poate mai gasesc ceva maine sau luni.
    sa le folosesti cu placere :)

    ReplyDelete
  2. moama ce tare.si eu vreau trio sper sa gasesc

    ReplyDelete
  3. Sa le folosesti sanatoasa pe toate! :D
    Paleta Casablanca e superba. :X

    ReplyDelete
  4. Foarte frumoase toate! Sa le folosesti cu placere!

    ReplyDelete
  5. Foarte frumoase, sa le folosesti cu placere.am cautat si eu revista Cosmopolitan cu fondul de ten dar nu am gasit-o.m-ar tenta pudra mozaic dar nici pe ea nu am gasit-o.mai caut azi poate,poate

    ReplyDelete
  6. Multumesc mult de tot fetelor! Am fost o norocoasa, intr-adevar ca am gasit atatea produse, dar m-am si trezit devreme si am tot cautat prin tot orasul. :)
    @suntunika-Imi pare rau ca nu ai gasit ceea ce iti doreai! Eu te sfatuiesc sa mai incerci, daca ai Inmedio in orasul tau, sa cauti neaparat si acolo, gasesti o selectie mai mare.
    @Madlen-Iti tin pumnii sa gasesti o paletuta trio!
    @Adina-Mersi mult! Te pup!
    @Iulia-Paletuta este mult mai frumoasa in realitate decat in poze!
    @Dorina-Si tu ai gasit cateva ceva! Sa le folosesti cu mare drag!
    @Catalina Sora-Eu nu am gasit la niciun tiraj al revistei fond de ten. Pudra mozaic s-ar putea sa mai gasesti, eu am vazut cateva exemplare.

    Va pup!

    ReplyDelete

recent posts