Thursday, April 12, 2012

Prima oara la SPA (RO)

No comments :
 

Bună tuturor!


Vă salut din frumosul Maramureș! Aşa cum v-am promis, v-am pregătit pentru azi o nouă postare.

Ĩn luna Decembrie am avut parte de o surpriză foarte plăcută: am câştigat la o tombolă un voucher la unul dintre cele mai ”fancy” SPA-uri din oraş. Am aşteptat să treacă vremea friguroasă cu care ne-am confruntat şi luna trecută și, m-am programat la o ședință de răsfăț.

Vă spun sincer, am cam avut emoţii, dat fiind faptul că nu mai fusesem niciodată la un SPA, doar ce mai văzusem prin filme. Domnişoara de la recepţie a fost foarte amabilă cu mine, mi-a explicat ȋn detaliu toate serviciile de care puteam beneficia în valoarea voucherului oferit (voucherul era de 120 lei), așa că, până la urmă m-am decis şi am ales să beneficiez de două şedinţe de masaj cu aromaterapie a câte 40 de minute fiecare. Nu am ales să merg la piscină, spre marea mea ruşine nu ştiu să ȋnot (şi mi-am zis să nu mă fac de râs).


SPA, relaxing, massage


SPA-ul se află la etajul 6 al hotelului, spaţiul este unul micuţ, dar bine optimizat. Toată lumea de acolo a fost extrem de amabilă, pentru mine a contat foarte mult acest aspect, fiind pentru prima dată ȋntr-un astfel de loc. 

Masajul a fost atât de relaxant, şi nu exagerez când spun că am ieşit de acolo un alt om, am scăpat de orice durere și grijă. Am apreciat foarte mult deschiderea domnişoarei maseuze care mi-a oferit sfaturi utile despre ȋngrijirea pielii, mici secrete de masaj, jovialitatea ei, dar nu ȋn ultimul rând, mâinile acelea divine, dar ferme ȋn acelaşi timp.

Am fost la SPA două zile la rând şi m-am simţit excelent. Atmosfera, căldura şi amabilitatea celor de acolo m-au făcut să mă relaxez pe deplin. Această experienţă m-a determinat să realizez cât este de important să ne oferim câteva momente de răsfăț din când ȋn când.

Pe final, aş dori să vă ofer câteva mici sfaturi dacă doriţi să mergeţi la SPA şi, ca și în cazul meu, mergeți pentru prima dată:
  • alegeţi o lenjerie cât mai comodă, de preferinţă un costum de baie
  • să aveţi cu voi o pereche de papucei comozi pentru a putea umbla ȋn voie, fără a fi nevoie să umblaţi desculţi/e (asta ȋn cazul ȋn care nu vi se oferă papuci)
  • dacă faceţi saună, hidrataţi-vă cu două zile ȋnainte
  • ȋncercaţi să savuraţi la maximum fiecare moment, lăsaţi la o parte orice grijă, orice problemă, acesta este momentul vostru


A voastră, 
Rally

No comments :

Post a Comment

recent posts