Thursday, July 26, 2012

Review produse pentru îngrijirea picioarelor - picioruse fericite cu Titania (RO)

No comments :
 


Bună tuturor!


Vara este în toi, ne copleșește (din nou) căldura dogoritoare și mulți dintre noi suntem în vacanță. Fie că vă bronzați la malul mării, fie că sunteți cu rucsacul în spinare pe cărări de munte, nu uitați de îngrijirea picioarelor.


Astăzi vă voi vorbi despre câteva produse de îngrijire a picioarelor - produsele Titania. Am fost foarte fericită când am fost invitată la această campanie de testare, mai ales că îmi place mereu să descopăr noi produse. Dacă numele Titania vă ridică semne de întrebare, dați-mi voie să vă spun 2-3 cuvinte despre această companie. Trebuie să știți că produsele Titania vin tocmai din Germania, această companie fiind cel mai mare producător din Europa de produse pentru îngrijirea picioarelor, a unghiilor și a corpului, cu o tradiție de peste 60 de ani. Produsele Titania sunt exportate în 108 țări, precum Marea Britanie, Grecia, Serbia, Japonia, Statele Unite ale Americii sau Mexic.
-


Iată ce am primit eu spre testare!
De la stânga la dreapta avem: cremă exfoliantă, cremă pentru călcâie crăpate, gel răcoritor pentru picioare și o pilă Solinger mare pentru unghii.



produse pentru picioare



Pentru că va urma un review mai lung al tuturor celor patru produse, am să vi le prezint pe scurt pe fiecare în parte, încercând să acopăr cât mai multe aspecte.


Eu am integrat produsele primite spre testare într-un sistem de îngrijire completă.
  • Astfel, voi începe să vă prezint crema exfoliantă Titania - primul pas pentru obținerea unor piciorușe fericite.

Crema exfoliantă arată cam așa: în tub și afișată pe mână. Tubul are 75 ml.

Ingrediente: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Juglans Regia Shell Powder, Cetearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Petrolatum, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Aesculus Hippocastanium Extract. Allantoin, Sodium Cetearyl Sulfate, Hippophae Rhamnoides Oil, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, Phenoxyethanol, Potassium Isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Linalool, Benzyl Benzoate, Benzyl Alcohol, Citronellol, Coumarin, Limonene, Parfum.

Review produse picioare


O descriere oficială:
”Crema pe bază de coajă de nucă îndepărtează în mod delicat pielea aspră de pe tălpi, gambe și coate. Uleiul de crusin lasă pielea moale și îi redă suplețea. Extractul de castane, allantoin și glicerină vitalizează și regenerează pielea și îi oferă hidratarea necesară”.


Părerea mea:
Nu știu dacă și voi pățiți adesea, dar în timpul sezonului cald, picioarele mele, mai precis călcâiele devin aspre și nu mai știu ce să le fac. Se mai întâmplă să mai și fiu ”cadorisită” și cu niscaiva bășici, și cum nu am răbdare să se usuce frumos, eu nu le dau pace, le sparg și nu fac decât să agravez și mai tare problema.

Când am început să testez această cremă mi-a plăcut foarte mult mirosul, știti deja cum sunt eu cu mirosul produselor. Crema are mici particule abrazive, care odată aplicată pe talpa piciorului (în cazul meu) au început să acționeze, celulele moarte mi s-au îndepărtat și încet-încet călcâiele mele au început să-și revină. Am folosit crema de 3 ori/săptămână și pot spune că am observat o îmbunătățire a texturii pielii, zonele aspre mi s-au diminuat considerabil.
Eu voi continua cu acest tratament până la terminarea tubului.
Unde puteți găsi produsul? În lanțurile de magazine Carrefour, Cora, Real și Auchan.
Cât costă? Preț recomandat: 11 lei.


  • Următorul pas în obținerea unor piciorușe fericite a fost folosirea cremei pentru călcâie crăpate Titania.

Crema pentru călcâie crăpate arată cam așa: în tub și afișată pe mână. Tubul are 75 ml.

Ingrediente: Aqua, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Petrolatum, Urea, Lanolin, Propylene Glycol, Sodium Lactate, Cera Alba, Menthol, Camphor, Bisabolol, Aesculus Hippocastanium Seed Extract. Glycerin, Sodium Cetearyl Sulfate, Tocopherol, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Methylparaben, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Buthylparabel, Ethylparaben, Prophylparaben, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sorbic Acid, Parfum.

Review produse ingrijirea picioarelor



O descriere oficială:
”Crema pentru călcâie crăpate Titania asigură îngrijirea intensivă pentru pielea uscată, crăpată și aspră a picioarelor dvs. Conține lanolină pentru hidratatre și un complex de ingrediente active: bisabolol pentru calmare, extract de castane pentu fortificare, mentol răcăritor și camfor. Pantenolul menține nivelul echibibrat al umezelii. Conține uree hidratantă.”


Părerea mea:
Nu am avut probleme până acum cu crăparea călcâielor și sper ca acest lucru să nu mi se întâmple vreodată. În schimb, v-am povestit mai sus, câlcâiele mele au tendința de a o lua, uneori, razna.
Am folosit această cremă în fiecare seară înainte de culcare de când am primit-o, o aplicam pe pielea curată și o masam pe toată talpa piciorului, insistând pe zonele aspre. Mirosul este unul plăcut, pătrunde destul de ușor în piele, după ce masezi talpa piciorului în prealabil, și am simțit cum acționează. Am simțit o ușoară senzație de răcoare a tălpilor. Am observat după câteva utilizări că pielea din zonele aspre își revine, iar senzația de hidratare persistă. În cazul meu, persista până la următoarea utilizare.

Eu voi continua să folosesc această cremă și implicit, acest tratament până la terminarea tubului.
Unde puteți găsi produsul? În lanțurile de magazine Carrefour, Cora, Real și Auchan.
Cât costă? Preț recomandat: 13,40 lei.


  • Următorul pas în obținerea unor piciorușe fericite a fost gelului răcoritor Titania.

Gelul răcoritor arată cam așa: în tub și afișat pe mână. Tubul are 75 ml.

Ingrediente: Aqua, Isoprophyl Alcohol, Propylene Glycol, Triethanolamine, Acrylates/Vinyl Isodecanoate Crosspolymer, Hammamelis Virginiana Water, Menthol, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Camphor, Mentha Arvensis Herb Oil, Allantoin, Gaultheria Procumbers Leaf Oil, Mentha Viridis Leaf Oil, Alcohol, Mentha Piperita Oil, Panthenol, Lomonene, Linalool, Parfum, CI 42090.


Review produse pentru picioare


O descriere oficială:
”Răcorește, împrospătează și revitalizează tălpile și gambele obosite. Reduce umflăturile și senzația de arsură.”


Părerea mea:
Nu pot să spun că mă omor după mirosul acestui produs, este foarte mentolat, dar a fost o reală binecuvântare în zilele toride care s-au tot perindat pe la noi. Eu am folosit acest gel pe tot parcursul zilei când am simțit nevoia de răcorire a picioarelor. Are o textură fluidă de culoare albastru deschis care pătrunde foarte bine în piele și răcorește instantaneu. Nu pătează lenjeria, nu provoacă transpirație, răcorește foarte bine. Eu l-am mai folosit și după ce am făcut efort și simțeam o oboseală vădită a picioarelor, am simțit foarte bine cum zona unde am aplicat gelul devine mai relaxată și senzația de oboseală dispare.
Eu voi continua să folosesc acest gel până la terminarea tubului, de fapt, imediat ce termin de scris această postare mă duc să-l folosesc din nou.
Unde puteți găsi produsul? În lanțurile de magazine Carrefour, Cora, Real și Auchan.
Cât costă? Preț recomandat: 11,70 lei.


  • Ultimul pas al acestui tratament în urma căruia vei obține piciorușe fericite este folosirea pilei Solingen.

Review produse pentru ingrijirea picioarelor


O descriere oficială:
”Pila safir de unghii Solingen cu mâner din plastic prevăzut cu instrument pentru împingerea cuticulelor și acoperite cu un strat ultra fin de micro-pudră de safir. Are 2 fețe, una cu sprafață aspră, una cu suprafață fină, asigurând un tratament delicat al unghiilor. Nu rupe și nu exfoliază unghiile, lăsându-le sănătoase și intacte”.


Părerea mea:
Am rămas plăcut impresionată de această pilă. Știti cât este de important să îngrijim unghiile picioarelor, nu? Aveți grijă să le tăiați, piliți mereu drepte, pentru a evita neplăcerile provocate de așa-zile unghii încarnate. Pila aceasta mi-a venit la fix, aveam o pilă foarte bună, dar, care s-a uzat după o lungă perioadă de folosire și aveam nevoie de ceva pe măsură. Nu m-am așteptat ca această pilă să-i fie un înlocuitor atât de bun. Pilește cu ușurință unghiile și mă ajută foarte bine să le dau o formă, fie că este vorba de pedichiură sau manichiură. Mi-a plăcut mult și partea din plastic cu dispozitivul pentru împingerea cuticulelor, e foarte util, tot secretul este să înmuiați cuticulele și să lăsați pila să-și facă treaba.
Unde puteți găsi produsul? În lanțurile de magazine Carrefour, Cora, Real și Auchan.
Cât costă? Preț recomandat: 8,60 lei.



Acum, cu siguranță veți avea piciorușe fericite ca ale mele. Puteți vedea mai multe produse Titania și aici.

Voi ați încercat produsele Titania? Ce părere v-au făcut?

Sper ca aceste informații să vă fie de folos!



A voastră, Rally!
pro

No comments :

Post a Comment

recent posts