Tuesday, July 10, 2012

Winner Giveaway Aniversar 5 luni (RO)

No comments :
 


Bună tuturor!


S-a mai încheiat încă un giveaway pe care l-am organizat cu mare drag pentru toți cititorii mei. Am citit cu mare interes sugestiile voastre și am să încerc să țin cont de ele. Una dintre ele a fost pusă deja în aplicare, am schimbat fundalul roz al blogului, l-am înlocuit cu o culoare neutră. Apreciez părerile voastre sincere, se vede că unii dintre voi mă citiți, iar alții, trebuie să recunosc, ați comentat doar pentru premiu.


Foarte multe persoane au avut probleme cu link-ul de share. Vă rog să-mi spuneți: ați avea nevoie de un tutorial despre cum să lăsați corect link-ul de share? Daca da, pot să-l fac fără niciun fel de probleme.


Nu am putut să nu observ și un aspect foarte simpatic: un domn de aproximativ 70 de ani s-a înscris (sau a fost înscris) la giveaway cu dorința de a vedea mai multe postări de ”genul haul”. Simpatic, nu?


Lăsând gluma la o parte, mai am destule surprize pentru voi, dar am hotărât să răsplătesc de acum înainte persoanele care sunt active pe blog și pe Facebook. Nu mă înțelegeți greșit! Noii cititori și fani sunt bineveniți, dar să mai dați un semn din când în când. Nici nu vă imaginați cât este de important pentru un blogger sprijinul oferit de cititorii săi.


Am să mă gândesc eu la o modalitate de a vă răsplăti. Vreau să ofer produse celor care cu adevărat și le doresc și au nevoie de ele.


Revenind la giveaway, toate listele le-ați putut vedea aici (ultimele 3 poze).

Noile liste arată așa (click pe liste pentru a le vedea mai bine):








Să vedem acum pe cine iubește random:


 




 
Felicitări Andreea! Aștept un semn de la tine fie că este pe e-mail, fie că este pe Facebook, printr-un mesaj privat. Dacă nu mă contactezi în 48 de ore, voi alege un alt câștigător.

 
Dacă nu ați câștigat, nu fiți triști, vă invit să rămâneți în continuare alături de mine!

 
A voastră, Rally!






No comments :

Post a Comment

recent posts