Thursday, March 7, 2013

Bloggers' tag (RO)

No comments :
 

Bună tuturor!

Astăzi v-am pregătit un tag foarte interesant la care Juliet ne-a provocat pe noi bloggeriţele să răspundem. Cum nu am mai făcut un tag de multă vreme şi întrebările mi s-au părut foarte interesante, m-am apucat de treabă.


Bloggers' tag


Iată şi întrebările:

1. Ce ai învăţat de la fetele din blogosferă?
Înainte să apară acest mic spaţiu virtual de suflet - Rally's Beauty Highway - eram o cititoare împătimită a blogurilor de beauty. Stăteam cu orele şi citeam postări diverse despre machiaj, îngrijire, cumpărături, vestimentaţie, unghiuţe.
Tot citind şi iar citind, am învăţat foarte multe lucruri de la fetele din blogosferă, şi aici aş aminti: am învăţat cum să mă machiez corect, cum să utilizez pensulele (fiecare pentru ce serveşte), cum să le întrețin, am învăţat o mulţime de termeni din argoul machiajului (cum stă treaba cu "blending-ul", cu "crease cut-ul", printre altele), am învăţat să acord o mult mai mare atenţie ingredientelor pe care le conţin produsele cosmetice pe care obişnuiam să le cumpăr mai mult din impuls sau sedusă de vreo reclamă ademenitoare de la TV, am învăţat culmea veţi spune voi, să devin mai cumpătată. Prefer acum să investesc calitativ şi nu cantitativ, şi mai mult, NU fac discriminări, un produs bun rămâne un produs bun, fie că este foarte ieftin, sau foarte scump.


2. Împrumuţi din cosmeticele tale prietenelor?
Vă spun sincer că nu îmi place să-mi împrumut cosmeticele şi asta, şi din motive de igienă. Cred că sunteţi în asentimentul meu. Fiecare dintre noi avem un anumit tip de piele, nevoile noastre diferă, poate suferim de alergii, nu mi-aş dori, spre exemplu ca, o bună prietenă să se trezească cu iritaţii, coşuri sau mai ştiu eu ce, pentru că nu i-a folosit un produs care mie îmi prieşte. Îmi place însă, să ofer cadouri prietenilor adevăraţi. Prefer să ofer, de obicei, produse care ştiu sigur că persoanei respective îi sunt pe plac şi le va folosi cu cel mai mare drag.


3. Care sunt aspectele plăcute şi mai puţin plăcute ale bloggingului?
Prin intermediul blogului am avut și am parte de aspecte plăcute. Eu cred (și sper să fie și așa!) că am o relație strânsă cu cititorii acestei comunități. Mă bucur foarte mult când văd feedback-ul vostru la cele postate. Simt că munca depusă nu a fost în zadar. Am devenit chiar foarte apropiată de unele dintre cititoare pe care le consider mai mult decât niște prietene virtuale. Blogging-ul este pentru mine o pasiune și sper, ca pe viitor, să devină chiar mai mult, un job, de ce nu.


4. Cum îți vezi blogul peste zece ani?
Deși perioada la care ne raportăm este una destul de mare îmi place să cred că blogul meu va deveni unul de referință în nișa de "beauty blogging", oferindu-vă vouă cititorilor informații pertinente și pe placul vostru.


5. După ce criterii îți cumperi produsele cosmetice? Reviews-urile din blogosferă îți influențează achizițiile?
De obicei sunt foarte constantă în folosirea produselor care îmi fac bine, dar acum acord o și mai mare atenție listei ingredientelor acestora, nici nu știți peste ce surprize am dat (și nu unele foarte plăcute!).
Reviews-urile din blogosferă mă influențează într-o mare măsură. Spre exemplu, sunt tentată să-mi cumpăr un ruj recomandat de o bloggeriță pe care o urmăresc cu drag, sau o mascara, sau un fond de ten, sau o cremă de față bine formulată. Noroc cu toate beauty bloggers, tentații sunt destule!


6. Care este cel mai recent produs cosmetic care a intrat în rutina ta de beauty?
Cred că știți deja despre ce e vorba - noile rujulețe Maybelline ColorSensational Vivids. Sunt geniale! Despre o nuanță v-am vorbit deja aici.


7. Cât timp pe săptămână dedici blogului (scrierea articolelor, citirea blogurilor, comentarea postărilor)?
Dedic destul de mult timp, peste 6 ore pe zi, prea mult pentru un hobby poate veți spune. Îmi place însă să mă documentez mereu, să fiu bine informată și, chiar dacă nu scriu în fiecare zi pe blog, nu înseamnă că nu mă gândesc mereu la blog, la cititorii lui. Îmi place să urmăresc blogurile dragi mie și să le las comentarii dacă mă surprind plăcut. De asemenea, îmi place să răspund la fiecare comentariu primit din partea voastră, cred că acest lucru ne apropie și mai mult.


Sper că v-a plăcut acest tag!

A voastră, Rally!





 

 



No comments :

Post a Comment

recent posts