Thursday, March 28, 2013

Vreau sa fiu Blogger Ambasador pentru ZorileStore (RO)

No comments :
 

Bună tuturor!

Vă aduc la cunoștință o nouă campanie dedicată bloggerilor desfășurată de BlogAwards în parteneriat cu magazinul online ZorileStore.

Astfel, într-o primă etapă, bloggerii participanți (care în prealabil au îndeplinit anumite condiții) primesc produse de încălțăminte pentru testare din partea magazinului online mai sus amintit.
În etapa a II a, aceștia vor face un review produsului primit spre testare, iar cele mai reușite, interesante 10 reviews-uri vor intra în competiția pentru titlul de ”Blogger Ambasador ZorileStore”. Mai multe detalii despre această campanie aflați de aici.

Având în vedere că am participat și anul trecut la o campanie similară, sponsorizată tot de același magazin online și mi-a plăcut foarte mult experiența trăită, am decis să particip din nou și să-mi încerc norocul (mai ales că visez să fiu Ambasador de multă vreme, poate am să vă povestesc odată despre acest vis).

Eu mi-am ales această pereche de papucei care mi se par numai buni pentru vremea caldă care se lasă cam mult așteptată pe la noi, comozi și cu un design frumos. Vă plac?

Blogger Ambasador pentru ZorileStore


Cum vi se pare această campanie? Voi v-ați înscris?


A voastră, Rally!

No comments :

Post a Comment

recent posts