Thursday, August 22, 2013

NOTD - Farmec Collection (RO)

No comments :
 

Bună tuturor!


A trecut ceva vreme de când nu am mai postat nimic despre oje și, credeți-mă s-au adunat câteva frumuseți la mine în colecție. V-am mai spus că mi s-a mărit colecție de oje considerabil? Eu care aveam vreo 10 oje înainte să deschid acest colțișor virtual, am ajuns să am nu mai puțin de vreo 60, ceea ce e foarte mult pentru mine, având în vedere că, ”obsesiile” mele cosmetice se canalizează în jurul produselor pentru buze.
Doar, nu puteam să nu iau în considerare o ojă frumoasă, nu?! Și, Slavă Domnului, tentații sunt destule!


Socotind că este cazul să vă revanșez față de voi, astăzi vă voi prezenta noua gamă de lacuri de la Farmec intitulată Farmec Collection. Am fost tare fericită și plăcut surprinsă de cei de la Farmec care mi-au trimis spre testare noile lor oje. Conceptul este unul inovativ, ojele fiind prezentate ca niște accesorii trendy de care nu te poți lipsi în acest sezon. Spre exemplu, una dintre oje a fost lipită de o clamă de păr, pe care, fie vorba între noi, ignoranta de mine a rupt-o crezând că s-a lipit oja din greșeală de agrafa respectivă, o altă ojă avea capăcelul găurit și avea agățat un șnur pentru a fi purtată ca un lănțișor. Foarte drăguț concept, nu?


Cei de la Farmec și-au propus ca pentru fiecare sezon în parte să vină cu noi culori ce se vor adapta perfect tendințelor acestuia. Iată ce spun și producătorii:

”Pentru vara 2013 ne-am lăsați inspirați de petrecerile la piscină și am inclus în gama Farmec Collection 7 nuanțe care să-ți aducă manichiura în centrul atenției:
  • apa limpede și cerul senin se regăsesc în cele două nuanțe de albastru - Pool Party și Deep Dive;
  • iar înghețata fructată și băuturile cu gheață se reflectă în nuanțele roșii - Cocktail și Exotic Dream;
  • ojele Spring Break (verde), Flip-Flop (corai) și City Break (violet) sunt accesoriile perfecte pentru costumele de baie colorate din acest sezon, completând cu succes bronzul arămiu.”

Și cum în momentul de față trăiesc într-o vară perpetuă, am prins drag de aceste oje și nu le-am mai lăsat din mână. Au devenit ojele mele de zi cu zi.

Am primit spre testare 5 oje din cele 7 ale colecției pe care vă las să le admirați și voi.


NOTD


Ojele sunt tare drăgălașe, micuțe, o sticluță are 5ml, îți vine să te joci cu ele nu alta. Pot fi astfel ușor transportate, spre exemplu în bagajul de vacanță, în poșetă dacă aveți nevoie să mai corectați manichiura, sau chiar pe post de accesorii (la gât pe post de lănțișor).


NOTD


Culorile sunt mult mai intense în realitate, cel mai bine sunt surprinse în pozele de mai jos:


NOTD


Nuanțele de la stânga la dreapta sunt (toate ojele au fost aplicate în 2 straturi pe margaretă pentru a obține intensitatea dorită, cu excepția nuanței Spring Break):

  • Spring Break - un verde smarald cu particule sclipicioase, singura ojă pe care a trebuit să o aplic în 3 straturi;
  • Flip-Flop - un corai deschis, extrem de elegant, e oja mea preferată din această colecție;
  • Exotic Dream - se vrea a fi un roșu care bate înspre portocaliu, foarte frumoasă culoarea;
  • Pool Party - cea mai frumoasă nuanță de albastru, foarte intensă;
  • Deep Dive - o culoare foarte interesantă, în bataia soarelui e un bleumarin cu irizații, în lumină de o intensitate mai mică aduce înspre gri taupe.


NOTD


Ojele se aplică cu ușurință, nu am întâmpinat probleme, rezistă destul de bine pe unghii, până la 5 zile și costă 4,47lei. Ce m-a deranjat puțin a fost mirosul lor intens, care poate să nu fie pe placul tuturor, însă m-am obișnuit pe urmă.


Și, pentru că sunt o Balanță tare nehotărâtă, am creat un poll pentru a vă întreba pe care dintre aceste oje ați dori să le vedeți într-o viitoare postare. Alegeți din lista de mai jos și aceea va fi următoarea manichiură prezentată pe blog.


Pe care dintre aceste oje ați dori să le vedeți și la mine pe unghii?
  
pollcode.com free polls 

Voi ați încercat aceste oje? Care v-a plăcut mai mult?


A voastră, Rally!


P.S.: Comentariile voastre îmi fac mereu ziua mai frumoasă, așa că nu mă privați de ele! 
Daca doriți să vedeți reviews la anumite produse, un anumit tip de postări, aveți întrebări pentru mine, curiozități sau vreți să împărtășiți cu mine noi descoperiri din domeniul beauty, oricând  vă aștept să îmi scrieți pe adresa de e-mail contactrallybeauty@yahoo.com.





No comments :

Post a Comment

recent posts