Tuesday, August 27, 2013

Review Aqua Treatment Cleansing Gel and Balancing Tonic by Capra Nera (RO)

No comments :
 

Bună tuturor!


A sosit timpul să vă prezint două produse care fac parte din rutina mea zilnică de îngrijire a feței din luna iunie încoace. Am testat aceste produse timp de (imediat vor fi) trei luni și sunt gata acum să vă împărtășesc impresiile mele. Este vorba despre noua gamă Aqua Treatment lansată de Capra Nera în România în primăvara acestui an.

Dacă bine vă aduceți aminte, am avut plăcerea de a participa la evenimentul de lansare. Așa am aflat că noua gamă - Aqua Treatment vine cu produse noi, unice, care au la bază Cell Active Hydro - un ingredient inovator cu ajutorul căruia aceste produse asigură menținerea echilibrului hidric al pielii de până la 12 ore. Această gamă cuprinde patru produse: un gel de curățare, un tonic facial, o mască-gel și o cremă de zi, care se potrivesc tuturor tipurilor de ten. În urma participării mele la acest eveniment am avut ocazia de a putea testa aceste produse în confortul propriului cămin.

Cum vă spuneam și în postarea unde v-am prezentat evenimentul de lansare al acestei game, nu eram familiară cu produsele Capra Nera, cunoșteam destul de puține informații despre acestea, însă, prezentarea făcută lor de către domnul Adrian Sasu - director de vânzări al companiei, mi-a stârnit curiozitatea. Ce m-a intrigat a fost faptul că aceste produse clamau a se potrivi tuturor tipurilor de ten.

Când am primit coletul, eram foarte entuziasmată, abia așteptam să testez produsele, dar, pe de altă parte, eram și puțin precaută, mă temeam să-mi schimb rutina impusă de dermatolog (știți deja problemele mele cu ”ploaia de stele”). Am prins curaj și am început să le folosesc. Vă spun că din luna iunie nu m-am mai putut lipsi de ele și au devenit o parte importantă a rutinei mele de îngrijire a tenului.

Astăzi vă voi prezenta gelul de curățare și tonicul facial, urmând să vă povestesc despre celelalte produse în zilele care urmează.


Review
Produsele au fost surprinse la o lună după folosire, am încercat să recreez un peisaj care să cadreze cu frumusețea caprei negre, emblema acestei companii



Cele două produse vin ambalate în flacoane de 200 ml, cu un design elegant și termen de valabilitate de 12 luni. Fiecare flacon este prevăzut cu un capac care se defiletează cu ușurință. Flacoanele sunt prevăzute cu câte un mic orificiu, ceea ce permite o dozare optimă a produsului cu fiecare utilizare.

Să vedem acum ingredientele lor:

Ingrediente gel de curățare:
AQUA, MIPA-LAURETH SULFATE, POLYSORBATE 20, PEG-15 GLYCERYL ISOSTEARATE, PYRUS MALLUS FRUIT EXTRACT, CHLORELLA VULGARIS/ LUPINUS ALBUS PROTEIN FERMENT, PANTHENOL, FRUCTOSE, UREA SODIUM HYDROXIDE, ACRYLATES/ C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, PROPYLENE GLYCOL, COCAMIDOPROPYL BETAINE, HEXYLENE GLYCOL, DIAZOLIDINYL UREA, ALLANTOIN, GLYCERIN, METHYLPARABEN, GLUCOSE, PROPYLPARABEN, SUCROSE, DEXTRIN, PECTIN, ALANINE, ASPARTIC ACID, GLUTAMIC ACID, PHENOXYETHANOL, PARFUM.


Review


Ingrediente tonic facial:
AQUA, POLYSORBATE 20, GLYCERIN, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, PYRUS MALLUS FRUIT EXTRACT, NELUMBO NUCIFERA FLOWER EXTRACT, ROSA CENTIFOLIA FLOWER EXTRACT, CHLORELLA VULGARIS/ LUPINUS ALBUS PROTEIN FERMENT, PANTHENOL, FRUCTOSE, PHENOXYETHANOL, HEXYLENE GLYCOL, ALLANTOIN, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, METHYL GLUCETH-10, PEG-14 DIMETHICONE, PEG-8, SODIUM CITRATE, GLUCOSE, SUCROSE, DEXTRIN, UREA, SODIUM HYALURONATE, PECTIN, ALANINE, ASPARTIC ACID, GLUTAMIC ACID, PARFUM.


Review


Să vedem cum sunt descrise și în mod oficial de către producător aceste două produse:
Gelul de curățare din noua gamă Aqua Treatment pentru îngrijirea pielii oferă o bază excelentă pentru curățarea facială. Este un agent blând pentru curățare intensivă, care lasă pielii o incredibilă senzație de prospețime. Cu o textură fină, Gelul de curățare Aqua Treatment, de o calitate excepțională, răsfață și curăță pielea în timp ce îi furnizează și agenții activi de hrănire necesari. Are o textură ușoară și reconfortantă, care transformă curățarea facială uzuală într-o experiență plăcută.

Noul nostru Tonic facial Aqua Treatment înlătură delicat surplusul de Gel de curățare și reîmprospătează pielea feței. Ingredientele sale calmante combat iritația pielii, care devine catifelată și netedă.
Tonicul facial Aqua Treatment, fără alcool, reface umiditatea pierdută a pielii, rafinează structura acesteia și ajută la menținerea stratului său acid protector natural. 
Un complex special de ingrediente active hidratează și revitalizează pielea, oferindu-i o senzație minunată de prospețime.”


Cum au funcționat aceste produse în cazul meu?

Mirosul produselor m-a cucerit încă de la prima utilizare. L-am perceput ca fiind unul discret, proaspăt, dar rafinat în același timp.

Textura produselor diferă puțin, în timp ce vorbim despre o textură mai fluidă în cazul gelului de curățare, tonicul facial are o textură mai lichidă.

Am început să le folosesc în fiecare dimineață în felul următor:
  • Încep prin a-mi umezi bine fața cu apă și apoi aplic 2-3 picături de gel de curățare pe obraji, bărbie și frunte. Masez cu blândețe până gelul se transformă într-o spumă ușoară, după care limpezesc bine cu apă. După fiecare utilizare îmi simt fața curată și proaspătă, uneori puțin lipicioasă.
  • Urmează apoi să iau o dischetă, să o îmbib cu apă și tot așa să pun 2-3 picături de tonic după care să aplic pe toată fața. Vă spun sincer, m-am îndrăgostit de acest tonic, a devenit produsul meu preferat. Deși dermatologul m-a sfătuit să evit ”experimentele” și aplicarea loțiunilor tonice pe față, acest produs s-a comportat exemplar pe tenul meu. Nu mi-am simțit niciodată, vă spun foarte serios, atât de reîmprospătată fața, de revitalizată.
  • Următorul pas este dat de aplicarea cremei de zi din aceeași gamă - căreia îi voi dedica un review separat.

De când am început să folosesc aceste produse, nu am avut niciun fel de reacții adverse, precum iritații sau mâncărimi, nu am observat vreo schimbare în rău a texturii pielii, eu care eram sceptică și mă temeam să nu stric ceea ce reparasem cu mari eforturi cu ajutorul dermatologului. Le-am folosit și acasă în România, în cadrul unui climat temperat continental și nu am avut probleme, le folosesc și acum pe parcursul șederii mele în State în cadrul unui climat tropical de-a dreptul și totul este ok cu tenul meu. Pot spune că într-adevăr, aceste două produse sunt adaptabile și potrivite tuturor tipurilor de ten. În cazul meu așa este.

Loțiunea tonică a devenit repede produsul meu preferat din întreaga gamă. Este produsul fără de care nu știu ce m-aș face.

Am observat că aceste produse sunt și foarte spornice. Așa cum vedeți în poze, produsele au fost surprinse după o lună de folosire. Gelul de curățare parcă nici nu e folosit, acum după 3 luni de utilizare, lipsește din sticlă cam cât ai pune un deget. Presimt că mă va ține mai mult de 12 luni, deoarece 2-3 picături la fiecare utilizare ajung suficient.


Review

Loțiunea tonică se consumă puțin mai repede, acum am ajuns până sub ”T” unde scrie ”Aqua Treatment”. Și acest produs cred că mă va ține cel puțin încă vreo 7 luni.


Review


Produsele din gama Aqua Treatment le găsiți în magazinul on-line al brand-ului aici și aici, prețul fiecărui produs fiind de 132,42 lei. Eu consider că aceste produse merită achiziționate, veți avea parte de niște buni aliați în lupta cu stresul cotidian și veți obține o piele curată, mereu hidratată, care radiază de frumusețe.

Concluzionăm cu câteva PUNCTELE FORTE și PUNCTE SLABE:
 

PUNCTE FORTE:

  • ambalaj practic
  • miros discret și extrem de plăcut
  • curăță în profunzime
  • reîmprospătează și revitalizează tenul
  • mențin echilibrului hidric al pielii de până la 12 ore
  • raport calitate - preț echitabil
  • produse spornice
  • adaptabile tuturor tipurilor de ten

 

PUNCTE SLABE:

  • în cazul gelului de curățare - ușoară senzație lipicioasă după folosire

Nu îmi rămâne să vă spun decât că vi le recomand și vouă cu căldură!


Voi ați auzit de brand-ul Capra Nera? Ați folosit produsele lor? Ce impresii v-au făcut?


Nu uitați și de oferta Romwe  - reduceri de până la 84% până pe 02.09. Informații mai multe găsiți mai jos:

Hurry up my dears! This time you can save up to 84% off from Romwe Labor Day sale!

Just go to stock these awesome items to show yourself off! >>>>  
http://www.romwe.com/Labor-Day-Sale-c-290.html?Rallys-Beauty-Highway
From Aug 27th to Sep 2nd

Romwe


A voastră, Rally!


P.S.: Comentariile voastre îmi fac mereu ziua mai frumoasă, așa că nu mă privați de ele! 
Daca doriți să vedeți reviews la anumite produse, un anumit tip de postări, aveți întrebări pentru mine, curiozități sau vreți să împărtășiți cu mine noi descoperiri din domeniul beauty, oricând  vă aștept să îmi scrieți pe adresa de e-mail contactrallybeauty@yahoo.com.

No comments :

Post a Comment

recent posts