Monday, July 22, 2013

Review Creama pentru maini cu alantoina Anian (RO)

No comments :
 

Bună tuturor!


În urmă cu ceva vreme am avut plăcerea de a cunoaște și de a avea posibilitatea de a testa produsele ANIAN. Cred că deja mulți dintre voi sunteți familiari cu acest brand spaniol, reviews-urile pe bloguri despre diversele lor produse nu mai contenesc să apară.

Astăzi vă voi împărtăși impresiile mele despre crema pentru mâini cu alantioină, un produs cosmetic pe care îl folosesc zilnic de mai bine de 3 luni încoace.

Crema vine ambalată într-un flacon de 100 ml + 50 ml (gratuit), cred că, ceea ce am primit eu a fost o ofertă specială, având un termen de valabilitate de 12 luni.


Review Creama pentru maini cu alantoina Anian


Lista de ingrediente:
AQUA, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, PETROLATUM, ETHYLEXYL STEARATE, CETEARETH-12, GLYCERIL STEARATE, CETEARETH-20, DIMETHICONE, CERA MICROCRISTALLINA, ALOE (LEAF JUICE) BARBADENSIS, ALLANTION, PANTHENOL, TOCOPHERYL ACETATE, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM CARBOMER, PARFUM, HEXYL CINNAMAL, CITRONELLOL, BENZYL SALICYLATE, BENZYL BENZOATE, AMYL CINNAMAL, LINALOOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, COUMARIN, EUGENOL, PROPYLPARABEN, IMIDAZOLIDINYL, UREA, DISODIUM EDTA, BENZYL ALCOHOL, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE.


Review Creama pentru maini cu alantoina Anian


Descrierea oficială a produsului:
”Noua cremă de mâini ANIAN este repede absorbită, acționând imediat și eficient asupra pielii, hidratând-o. O combinație între efectul protectiv al vitaminei E, cunoscutele proprietăți de hidratare ale Aloe Vera și acțiunea regenerativă a alantoinei preluată din secreții de melc, acționează pentru calmarea și ameliorarea stării pielii, îngrijind mâinile uscate, lăsând o senzație plăcută de catifelare și refacere, dar nu grasă.”

Mirosul acestei creme nu mi-a fost pe plac atunci când am început să o folosesc, dar, ulterior,  m-am obișnuit cu el. Acum îl percep ca fiind un miros plăcut, a ierburi.

Textura acestui produs este una de culoare albă, mai apoasă și se prea poate să nu fie pe placul tuturor. Fiind o mare amatoare de creme pentru mâini, am testat de-a lungul timpului o mulțime, cu diferite texturi și pot spune că le prefer pe cele cu o consistență normală.


Review Creama pentru maini cu alantoina Anian


După cum bine știți, seara înainte de culcare am rutina mea cu aplicarea balsamului de buze și a cremei pentru mâini. Așadar, îmi place să aplic această cremă înainte de culcare. Cu toate că are o consistență mai apoasă, pătrunde foarte bine în piele, lăsând-o catifelată, iar acest efect se resimte în timp. 
Eu nu aplic o cantitate foarte mare de cremă și, dacă veți interacționa pe viitor cu acest produs, vă recomand să faceți la fel, deoarece poate păta sau veți simți acel efect de piele îmbâcsită. Este nevoie de foarte puțin și ai mâinile hidratate, drept urmare eu văd această cremă pentru mâini ca fiind una spornică. O folosesc de mai bine de 3 luni zilnic și nu cred că am consumat nici jumătate din produs.

S-a întâmplat, ca din cauza diverșilor factori externi să mi se usuce mâinile foarte tare și atunci am fost nevoită să aplic crema de mâini și ziua, totul a fost ok, a pătruns repede în piele, se poate lua și la birou dacă nu vă deranjează ambalajul puțin mai mare, totul este să o aplicați cu moderație.

Crema de mâini cu alantoină o recomand atât persoanelor care vor doar să-și întrețină mâinile, să le mențină hidratate, dar și persoanelor cu mâinile solicitate.

Costă 14 lei și o găsiți pe site-ul celor de la Triodeluxe.ro aici. La început prețul mi s-a părut puțin mai ”piperat”, având în vedere că există alternative mai ieftine, dar folosind-o de atâta vreme, am constatat că își merită banii. Dacă alte creme le folosesc în aproximativ 2 luni sau chiar o lună, aceasta presimt că îmi va întrece așteptările la acest capitol.

Concluzionăm cu câteva PUNCTELE FORTE și PUNCTE SLABE:

PUNCTE FORTE:
  • pătrunde repede în piele
  • hidratează în profunzime
  • efect de hidratare de durată
  • repară chiar și mâinile uscate
  • poate fi utilizată atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții

 PUNCTE SLABE:
  • consistența apoasă, care poate să deranjeze

În concluzie, crema pentru mâini cu alantoină ANIAN este un produs care m-a ajutat să-mi mențin mâinile hidratate și catifelate, dar mi-a fost alături și la nevoie, atunci când mâinile mele au avut de suferit de pe urma factorilor externi. Este un produs pe care eu l-aș cumpăra pe viitor.

Sper că aceste informații v-au fost de folos!
Voi ați folosit această cremă pentru mâini? Cum vi s-a părut?


A voastră, Rally!


P.S.: Comentariile voastre îmi fac mereu ziua mai frumoasă, așa că nu mă privați de ele! 
Daca doriți să vedeți reviews la anumite produse, un anumit tip de postări, aveți întrebări pentru mine, curiozități sau vreți să împărtășiți cu mine noi descoperiri din domeniul beauty, oricând  vă aștept să îmi scrieți pe adresa de e-mail contactrallybeauty@yahoo.com.

No comments :

Post a Comment

recent posts