Friday, July 19, 2013

The Super Sweet Blogging Award (RO)

No comments :
 

Bună tuturor!


În urmă cu ceva vreme am fost nominalizată de trei fete frumoase, și anume Carla, Deebi și Kleo la acest premiu. Cum la momentul respectiv nu s-a putut concretiza postarea și, cum eu sunt o mare fană a tag-urilor, am decis să încheiem săptămâna într-un mod cât se poate de dulce. Mai bine mai târziu decât niciodată, nu-i așa?


Tag


Regulile acestui tag sunt următoarele:
1. Vizitează și mulțumește blogului care te-a nominalizat. 
Am mulțumit deja celor trei fete dulci care s-au gândit la mine. Dacă au mai fost persoane care m-au nominalizat și eu nu am observat acest lucru, îmi cer mii de scuze și vă rog să mă trageți de mânecă.


2. Răspunde întrebărilor ”super dulci”.
Imediat, imediat răspund.


3. Nominalizează 13 bloguri și anunță-le despre această nominalizare cu un comentariu pe blog.
Dat fiind faptul că a trecut ceva vreme de când acest tag/premiu a fost ”la modă” nu am să mai nominalizez pe nimeni, dar mi-ar plăcea ca voi, dragii mei cititori să răspundeți la întrebări. Ce spuneți?


4. Copiază și postează premiul pe blogul tău.
S-a făcut!


Acum să trecem la întrebări:
1. Biscuiți sau tort?
Întotdeauna tort cu frișcă și fructe, fin și rafinat, bine echilibrat în arome și proaspăt.


The Super Sweet Blogging Award


2. Cicocolată sau vanilie?
Mereu am iubit ciocolata și o prefer în diverse combinații, chiar și în cea cu vanilie. Dacă e însă musai să aleg, aleg ciocolata - cea mai bună aromă, cea mai bună prietenă.


3. Care este gustarea dulce preferată?
Doamne, cât de mult așteptam această întrebare! Dacă vă întrebați de ce sunt eu mai dolofană, să știți că în mare parte e din cauza dulciurilor și a programului sedentar, aș adăuga. Acum să nu vă imaginați că toată ziua mănânc cantități industriale de dulciuri. Aș mânca ciocolată 24 din 24, cred că în vene îmi curge ciocolată, nu sânge, sunt un specimen mai aparte, dar mă abțin foarte mult, altfel aș lua proporții serioase.

Preferata mea este ciocolata Milka, am descoperit-o când eram copil și o voi iubi până la bătrânețe. Sunt așa de supărată că nu o găsesc aici, nu știu ce voi face fără iubirea mea dulce.
Să nu îmi spuneți că ceea ce vedeți în poza de mai jos nu vă face cu ochiul!


The Super Sweet Blogging Award


Îmi mai place foarte mult și ciocolata Schogetten, în toate sortimentele posibile, mai ales acestea două, ediție limitată de vară.
Vă vine să credeți că am găsit-o și în State? Am mers vreo 3 orașe până să o găsesc, speram să fie și Milka în acel supermarket, dar nu am avut noroc.


The Super Sweet Blogging Award


4. Când ai poftă de ceva dulce?
Când eram acasă în România, aproape după fiecare masă pofteam la ceva dulce, nu știu ce se întâmpla cu organismul meu. Odată cu mutarea în State, mi s-a potolit, în mod miraculos (nu îmi pot explica), pofta aceasta de dulce. Mai poftesc seara după ce ajung de la muncă obosită la înghețată sau la bomboanele M&M.


5. Dacă ai avea un nickname dulce care ar fi?
Păi, credeți că nu am?! Mi se mai spune și ... Ursulică.


Sper că v-a plăcut să citiți această postare!


În altă ordine de idei, profit de ocazie să vă spun că la Romwe găsiți noi REDUCERI, și încă ce reduceri: la tricouri, cămășuțe, corsete, vestuțe și multe altele.

Toate informațiile le aveți mai jos (aș aprecia tare mult dacă ați putea să accesați link-ul, doar să-l accesați, nu e nevoie să cumpărați nimic dacă nu doriți!):

Romwe 30% tops sale
Includes: corsets, shirts, vests, t-shirts, over 200 items
Valid from 07/09 - 07/11/2013 
Romwe


A voastră, Rally!

No comments :

Post a Comment

recent posts