Tuesday, July 30, 2013

What if ... tag (RO)

No comments :
 

Bună tuturor!


Astăzi aveam plănuit un nou review al unor produse testate în ultima perioadă, dar m-am gândit să-l mai ”lucrez” puțin, așa că am acceptat invitația oferită de Carla de a prelua un tag foarte interesant și am făcut o mică pauză de la a mai împărtăși impresiile mele asupra acestora, dar, nu vă speriați, revin reviews - urile cât de curând. Am o mulțime de produse să vă prezint.

Mi-au plăcut mult întrebările și vă invit să citiți ce am răspuns!


Tag


1. Descrie-ți viața, în momentul actual, printr-un singur cuvânt.
O aventură. (Așa simt că este viața mea la momentul actual, provocări la tot pasul, descoperiri plăcute sau mai puțin plăcute, oameni noi și locuri noi de explorat.)


2. Se spune că ”Niciodată nu trebuie să zici niciodată”, însă tu ești convinsă că NICIODATĂ ...
... nu voi promite unui om că îl voi ajuta, dacă știu că nu am posibilitatea să o fac. De ce să las pe cineva să-și facă speranțe în privința unui lucru și apoi să îl dezamăgesc?
... nu voi accepta infidelitatea. Sentimentele și respectul față de jumătatea ta merg mână în mână.
... nu îmi voi uita rădăcinile.


3. Cum ai defini iubirea în cât mai puține cuvinte?
Iubirea este cel mai frumos sentiment pe care îl poate cunoaște un om și poate lua mii de forme și culori: iubirea față de jumătatea ta, iubirea de părinți, de frați, de familie, iubirea de prieteni, iubirea față de natură, față de animale, față de religie. Cine nu iubește măcar una dintre aceste constante, nu știu ce mai caută pe acest Pământ.


4. Dacă o persoană îți face rău în mod intenționat, cum reacționezi? Îi plătești cu aceeași monedă sau o ierți?
Mi s-a întâmplat să fiu dezamăgită de persoane din partea cărora nu mă așteptam. Am suferit mult, dar, destinul a făcut să îmi aduc aminte de ceea ce spunea o bloggeriță de beauty foarte cunoscută de la noi ”astfel de oameni sunt ca o piatră de moară, te trag în jos și e mai bine să-i lași să plece din viața ta.” Sunt anumite lucruri peste care nu pot să trec cu vederea, dar nu mă răzbun. Roata mereu se întoarce, mai devreme sau mai târziu, iar eu sunt o Balanță FOARTE răbdătoare.


5. Te-ai întrebat vreodată care ar fi ”rolul” tău în această lume? Dacă răspunsul este afirmativ, ai găsit un răspuns?
Nu cred că există persoană care nu s-a întrebat care este menirea ei pe acest Pământ. Răspunsul, sincer vorbind, încă nu l-am aflat, cred că în acest moment mai am multe necunoscute de rezolvat în față.


6. Ce ai schimba la oameni?
Oamenii, în general, nu prea pot fi schimbați. Ei se formează într-un anumit mediu, cresc cu anumite concepte despre viață sau duc experiențele proprii la extrem. Eu mereu mă adaptez raportându-mă la celălalt. Mi-ar plăcea totuși ca oamenii să fie mai atenți la cei din jur, bogatul să creadă celui flâmând, să fie mai toleranți, dar, din păcate sunt doar utopii.


7. Dacă ai putea da timpul înapoi ai schimba ceva din trecutul tău?
Dacă undeva prin Universul acesta incomensurabil s-ar putea face acest lucru, aș profita de fiecare secundă alături de cei dragi care nu mai sunt astăzi alături de mine, mi-aș alege cu mai multă grijă prietenii și aș fi mai hotărâtă în privința unor decizii din trecut care au avut un impact puternic asupra mea.


8. Care este persoana pe care o admiri cel mai mult?
Această persoană este mama - ea este cea care s-a sacrificat să îmi fie mie bine, cea care m-a mângâiat pe frunte atunci când îmi era rău, cea care a fost mereu alături de mine cu o vorbă bună la greu, chiar și de la distanță, cea care s-a făcut luntre și punte să mă ajute cu orice. Nu știu dacă vreodată o voi putea răsplăti pentru tot ceea ce a făcut și face pentru mine.


9. Ce faci când vezi pe cineva necunoscut plângând?
De multe ori am întins batiste pe stradă unor necunoscuți și le-am spus o vorbă bună, de multe ori am plâns neconsolată pentru că efectiv nu mai puteam să țin în mine și nimeni nu mi-a spus nimic (nu că m-aș fi așteptat). Mă deschid greu în fața oamenilor, dar o vorbă bună spusă atunci când ai mare nevoie te poate ajuta cum nici nu ți imaginezi.


10. Dacă ai afla că mai ai doar o zi de trăit cum ți-ai petrece-o?
Moartea este un cuvânt, o stare de fapt, care pe mine mă înfioară. Ori de câte ori îmi vine în minte acest cuvând încerc să-l alung pe cât posibil în cel mai îndepărtat colț al minții mele și aș vrea să-l încui undeva, acolo, într-un ungher, de unde să nu mai iasă niciodată.
Dacă aș mai avea doar o zi de trăit aș merge undeva la iarbă verde, undeva la aer curat, să fie și un pârâu pe aproape și aș face un picnic cu toți cei dragi mie.


11. Gândește-te cum erai acum cinci ani, ce aspirații și vise aveai? Ai realizat ceva din tot ceea ce aveai în plan?
Uitându-mă în trecut, acum cinci ani terminam facultatea, aveam vise și speranțe. O mică parte din ceea ce mi-am propus s-a realizat până acum, altele mai urmează.


12. Dacă ai putea să afli ceva din viitorul tău, ce anume ai vrea să știi?
Hmmm ... nu cred că mi-ar plăcea să știu ce se va întâmpla în viitor cu mine, uneori e bine să ai parte și de puțin suspans.


13. Te deranjează când o altă persoană face un lucru pe care nu îl suporți, însă, tu la rândul tău, îl faci.
Eu sunt pe principiul ”Ce ție nu îți place, altuia nu face”, așa că dacă văd că o persoană face un lucru pe care nu îl suport, dacă îmi este apropiată voi încerca ”să o trag de mânecă” și să-i explic că greșește, iar dacă este o persoană necunoscută mie, mă voi îndepărta de aceasta.


Sper că v-a plăcut această postare! Aștept cu drag să văd și răspunsurile voastre!


Profit de ocazie să vă spun și despre ofertele Romwe:
Începând de azi 30/07 începe un nou val de reduceri, de până la 70%.  Așa că, dacă ați pus ochii pe ceva, acum e de profitat: leggings, cămășute, rochii, accesorii și nu numai. Toate informațiile le aveți mai jos:

Stock what you need in life :)
Over 1000 styles of choice from Romwe
GO >>>  http://www.romwe.com/End-of-July-Sale-c-213.html?wn


Romwe


De asemenea, dacă nu știați la Romwe găsiți și ... cosmetice. Paletuțe colorate, pensule, gene false, rujuri, produse pentru nail art și multe altele.


Makeup things come again!  Eye Shadow Palette, Makeup Brushes and many more.  
Do you like them? Go to find yours: http://www.romwe.com/makeup-supply-c-230.html


Romwe


Nu în ultimul rând, Romwe vine mereu cu concepte și stiluri noi pentru toate gusturile. Intrați să le vedeți!

Romwe New Arrivals are online!
Check them here and choose what suits you
:



Romwe



A voastră, Rally!


P.S.: Comentariile voastre îmi fac mereu ziua mai frumoasă, așa că nu mă privați de ele! 
Daca doriți să vedeți reviews la anumite produse, un anumit tip de postări, aveți întrebări pentru mine, curiozități sau vreți să împărtășiți cu mine noi descoperiri din domeniul beauty, oricând  vă aștept să îmi scrieți pe adresa de e-mail contactrallybeauty@yahoo.com.

No comments :

Post a Comment

recent posts