Monday, July 1, 2013

HAUL - Cosmetice.co (RO)

No comments :
 

Bună tuturor!


După o perioadă foarte aglomerată în viața mea, cu multe schimbări despre care ați aflat într-o postare anterioară, iată că am revenit pe blog cu forțe proaspete. Să fie (zic!) de bun augur! Am o mulțime de postări de împărtășit cu voi, o mulțime de schițe ce au rămas neterminate aici pe blog, așa că propun să le luăm pe rând și vă invit să le urmăriți și savurați pe toate. Vreau să vă mai spun un aspect, dat fiind faptul că mă aflu acum într-o țară vorbitoare de limba engleză, nu am să neglijez nici postările în această limbă.

Începem această primă săptămână frumoasă de Iulie cu un HAUL. Vă mai amintiți articolul intitulat Secretul cumpărăturilor online? Cu acest articol am participat la provocarea lansată de Beauty by Coco în colaborare cu site-ul Cosmetice.co

Am fost atât de bucuroasă și entuziasmată când am aflat că mă aflu printre cele trei câștigătoare ale premiilor mari în valoare de 250 de lei, încât nici nu vă închipuiți. De abia așteptam să-mi aleg produsele, dar după cum bine mă știți - o Balanță cam (tare!) nehotărâtă, mi-a luat ceva timp. Deși mi-a fost foarte greu să aleg dintre atâtea tentații, am hotărât să mă rezum la o bună parte din produsele prezentate de mine în articolul participant la concurs.

Sponsorul Cosmetice.co a fost foarte prompt în trimiterea coletului meu cu ”bunătăți”. Totul a fost ambalat cu grijă și cu multă atenție la detalii, am rămas plăcut impresionată.

Vreți să vedeți ce am primit?


HAUL


După cum vedeți nu m-am putut abține de la rujuri și produse pentru buze:
  • am ales două rujuri de la Max Factor din gama Colour Elixir. Nuanțele care mi-au făcut cu ochiul au fost Bewitching Coral și Ruby Tuesday
  • balsamul pentru buze I love ... cu mango și papaya

Datorită faptului că sezonul cald bătea la ușă, m-am decis să aleg și:
  • pudra bronzantă Elizabeth Arden din colecția Rose Aurora în nuanța Soft Radiance

Nu am putut nici cum să-i rezist:
  • fardului de pleoape trio Deborah in nuanța 04 Violet - culorile sunt superbe

Produsele Essence au fost pe lista mea de la bun început:
  • setul Essence - Like a first day in spring - alături de cele două oje mov în ediție limitată - sunt un cadou minunat pentru orice iubitoare de frumos
  • picăturile pentru uscare rapidă am vrut de multă vreme să le încerc, dar nu le-am prea găsit în magazinele Essence pe care le frecventam.

Vă plac produsele alese? Despre care dintre ele vreți să aflați mai multe?


HAUL



A voastră, Rally!
     
P.S.: Comentariile voastre îmi fac mereu ziua mai frumoasă, așa că nu mă privați de ele! 
Daca doriți să vedeți reviews la anumite produse, un anumit tip de postări, aveți întrebări pentru mine, curiozități sau vreți să împărtășiți cu mine noi descoperiri din domeniul beauty, oricând  vă aștept să îmi scrieți pe adresa de e-mail contactrallybeauty@yahoo.com.

No comments :

Post a Comment

recent posts